RED BERET

Beret from Paris/ Acne jacket/ Valentino bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Såhär sprang jag runt på stan igår, röda detaljer är och kommer alltid vara en favorit. :-) Jag hade pratat med Andrea kvällen innan om att jag var på jakt efter en röd basker, jag tänkte ha den tillsammans med mina boots så på morgonen när vi möttes upp hade hon köpt en till mig. Hur gullig!? <3 Jag blev så glad! Hade letat efter en i NYC, men inte hittat en och hade inte hunnit spana runt i Paris. Nu har jag den och vill ha på mig den till allt. ;-) Jag bokade faktiskt en biljett hem idag, så jag åker hem redan ikväll. Mira skulle tillbaka till Stockholm och jag känner att efter allt resande den här månaden så vill jag vara hemma i några dagar och bara mysa, tvätta, städa och gå promenader. Livskvalitet för mig! Nu – dricka upp kaffet och ta oss ut på stan innan flygplatsen ikväll. Puss, ha en fin fredag! <3

//Good morning babes! This is how I was running around yesterday, red details are and will always be a favorite. :-) I was talking to Andrea the night before and told her that I was looking for a red beret, I was planning to wear it with my boots so in the morning when we met up she had bought one for me. How cute!? <3 I got so happy! I was looking for one in NYC, but I didn’t find one and I hadn’t had the time to look in Paris. Now I have one and I want to wear it with everything. ;-) I actually booked my ticket home today, so I will leave tonight. Mira is going back to Stockholm and I feel that after all the traveling this month I just want to be at home for a few days and chill, do laundry and go for walks. Life quality for me! Now – drink my coffee and then head out to town before the airport tonight. Hugs, have a great friday! <3

8 reaktioner på “RED BERET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.