BREAKFAST IN BED

Hotel breakfast in bed – can’t think of anything better…

God morgon från Monaco! Home sweet home så att säga, äntligen. <3 Så glad över att vakna upp här hemma, kolla ut och inse att det är typ 1000 båtar i vattnet utanför. Det är Monaco Yacht Show i helgen, och jag som gillar båtar gillar att ha hela vattnet fullt av saker att spana på. ;-) Jag får se om jag möter upp Allegra och kollar in showen under dagen, ena sidan av mig vill det och andra vill inget hellre än att ligga hemma exakt hela dagen. Det har varit ett tufft resschema senaste månaden, även om jag älskar det så är det tufft för kroppen. Anyway, jag har ätit smoothiebowl till frukost, inte lika lyxigt som vi hade det i Paris. Vi beställde upp frukosten till rummet så vi kunde ha Eiffeltornet som utsikt. :-) Det blev äggröra, baguette, yoghurt med bär och grapefrukt-juice. Massa kaffe också! MUMS! Älskar frukost. Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi senare, puss och kram <3

//Good morning from Monaco! Home sweet home so to say, finally. <3 So happy to wake up here, look out and realize that it’s like 1000 yachts in the water outside. It’s Monaco Yacht Show this weekend, and for me who likes boats love to have the water filled with things to look at. ;-) I’ll see if I will meet up with Allegra later to check it out, one side of me wants to and the other one don’t want anything else than just staying at home all day. It’s been a hectic travel schedule the last month, even if I love it it’s tough on the body. Anyway, I just had a smoothie bowl for breakfast, not as luxurious as we had it in Paris. We ordered the breakfast to our room so we could have the Eiffel Tower as a view. :-) I ordered scrambled eggs, baguette, yoghurt with berries and grape fruit juice. Lots of coffee too! YUM! I love breakfast. Hope you’re having a great saturday and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

9 reaktioner på “BREAKFAST IN BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.