Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:40 | September 30, 2017

SILVER

Lwl jewels earrings/ H&M blazer/ Nelly jeans (here!)/ Public Desire shoes

En kväll i Paris i silvrig jacka och skor. Älskar dessa skor, men tyvärr var dom otroligt osköna att gå i haha! Funderar på att beställa ett par till fast i en större storlek, eller leta efter ett par som är lite mjukare. Kombon silver och silver – gillar det massor! Röda läppar till det också för att sätta lite färg på det hela. ;-) Jag har haft en hemma-dag idag, kollat serier, redigerat en vlogg, slappat och tog mig ut på en långpromenad precis. Behövde verkligen den här dagen. Imorgon ska jag ta tag i tvätt, packa upp väskan och städa det fint tills Jon kommer hem. Han kommer imorgon (wihoo!). Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//One night in Paris with a silver jacket and shoes. I love these shows, but unfortunately they were so uncomfortable to walk in haha! I’m thinking about ordering another pair but in a bigger size, or look for a pair that’s a bit more soft. The combo silver and silver – I like it a lot! Red lips to go with that to add some color on it. ;-) I’ve had a full on day at home, watched tv-series, edited a vlog, relaxed and I just went out for a long walk. I really needed this day. Tomorrow I’m gonna take care of laundry, unpacking bags and clean so it’s pretty before Jon arrives. He will come home tomorrow (wihoo!). Hope you’re having a great saturday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3


9 kommentarer9 kommentarer om “SILVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här