SILVER

Lwl jewels earrings/ H&M blazer/ Nelly jeans (here!)/ Public Desire shoes

En kväll i Paris i silvrig jacka och skor. Älskar dessa skor, men tyvärr var dom otroligt osköna att gå i haha! Funderar på att beställa ett par till fast i en större storlek, eller leta efter ett par som är lite mjukare. Kombon silver och silver – gillar det massor! Röda läppar till det också för att sätta lite färg på det hela. ;-) Jag har haft en hemma-dag idag, kollat serier, redigerat en vlogg, slappat och tog mig ut på en långpromenad precis. Behövde verkligen den här dagen. Imorgon ska jag ta tag i tvätt, packa upp väskan och städa det fint tills Jon kommer hem. Han kommer imorgon (wihoo!). Hoppas ni har en fin lördag så hörs vi imorgon, massa kärlek <3

//One night in Paris with a silver jacket and shoes. I love these shows, but unfortunately they were so uncomfortable to walk in haha! I’m thinking about ordering another pair but in a bigger size, or look for a pair that’s a bit more soft. The combo silver and silver – I like it a lot! Red lips to go with that to add some color on it. ;-) I’ve had a full on day at home, watched tv-series, edited a vlog, relaxed and I just went out for a long walk. I really needed this day. Tomorrow I’m gonna take care of laundry, unpacking bags and clean so it’s pretty before Jon arrives. He will come home tomorrow (wihoo!). Hope you’re having a great saturday and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3

10 reaktioner på “SILVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.