LEO DETAILS

Gina Tricot top (here!)/ Lindex pants (old, similar here!)/ Valentino bag (here!)/ Mas39 shoes (similar here!) – adlinks

En till look från Paris, första dagen vi strosade på stan och kollade butiker. Jag hittade dock inget, eller jag hittade massa saker men köpte inget haha! Jag körde på pösiga läderbyxor, vit skjorta och mina gamla leopard-skor jag hittade när jag gick igenom min skolåda hemma. Alltid kul när man hittar saker hemma man hade glömt bort. :-) Jag borde rensa oftare, då hittar jag alltid massa godbitar. Idag har jag tvättat typ 4 maskiner med kläder, kört mega-städning (damsugit, skurat, skrubbat kök och badrum) så nu känner jag mig ren inifrån och ut. Väntar in Jon som borde komma när som, oj vad jag ska pussa och krama honom när han kommer hem. Nu ska vi vara på samma ställe ett tag framöver, så det ser jag fram emot. :-) Hoppas ni har en fin söndag, vi hörs imorgon. Lots of love <3

//Another look from Paris, the first day when we strolled around town and looked through stores. I didn’t find anything though, well I found several things but I didn’t buy anything haha! I went for oversized leather pants, a white shirt and my old leopard-shoes that I found when I went through my shoe box at home. Always fun when you find things you’ve forgotten about. :-) I should clean out more often, I always find some goodies. Today I’ve done like 4 laundry machines, mega cleaning (vacuuming, scrubbing, cleaning kitchen and bathroom) so now I feel clean from the inside and out. I’m waiting for Jon and he will arrive soon, wow I’m gonna kiss and hug him so much when he comes home. Now we’re gonna be at the same place for a while, so I look forward to that. :-) Hope you’re having a great sunday, I’ll talk to you tomorrow. Lots of love <3

10 reaktioner på “LEO DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.