TOUR EIFFEL

Always a visit to the Eiffel tower in Paris <3

God morgon babes! Jag kom nyss hem från min morgonprommis. Det är min absoluta favoritpromenad och det gör att jag verkligen känner mig hemma. <3 Vädret är grått idag men det gör mig inget, jag hade planerat söndagsaktiviteter iallafall vilket betyder tvätta, städa osv. Jag har precis slängt in sängkläder i tvättmaskinen, är jag knäpp som njuter av att tvätta? Haha! Pedant… Jag har en del bilder kvar från Paris, oj vad härligt vi hade det. Så mysigt att umgås med min fina Mira igen! <3 Ett måste i Paris är ju att spana in Eiffeltornet på nära håll, jag gör det varje gång jag är där. Det är bara så fascinerande att stå och titta på. Blir det mer Paris än Eiffeltornet och en croissant? Haha! Efter den här månaden med otroligt mycket resor, dålig mat (har typ ätit pommes frites varje dag) och i princip noll träning så är jag väldigt sugen på promenader och grönsaker. Vill rensa ut kroppen ordentligt och svettas! Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning babes! I just got back from my morning walk. It’s my all time favorite walk and it really makes me feel like home. <3 The weather is grey today but I really don’t care, I was planning sunday activities anyways which means laundry, cleaning etc. I just put all our bed sheets in the machine, do you guys think I’m weird if I truly enjoy doing laundry? Haha! Cleaning addict… I have lots of pictures left from Paris, wow we had an amazing time. It was so nice to spend time with my girl Mira again! <3 A must in Paris is to check out the Eiffel tower close, I do it every time I’m there. It’s just so fascinating to stand there and look. Does it get more Paris than the Eiffel tower and a croissant? Haha! After this month with lots of travels, bad food (I’ve had french fries almost every day) and almost no training I really feel like going for walks and eat greens. I want to clean out my body big time and sweat! Talk later, kisses and hugs <3

17 reaktioner på “TOUR EIFFEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.