GEORGE V

Our hotel in Paris – George V four seasons! <3 – In collaboration with George V.

Hej hjärtan! Vi startade dagen med att hämta upp några viktiga papper, gå till posten och posta express och allt sånt där man måste göra vissa måndagar. Jobbigt att ta tag i men väldigt skönt när det är klart! ;-) Hade gärna haft den här utsikten och frukosten den här morgonen (även om det är skönt att vara hemma), det var verkligen en underbar vistelse i Paris. Vi bodde på George V och nu vet jag vart jag vill bo varje gång jag är i Paris. Perfekt läge, supermysiga rum, bästa utsikten och väldigt härlig service. Det var blommor överallt, god mat och jag kände mig verkligen välkommen och som hemma. Tack George V för en fantastisk vistelse, vi ses nästa gång jag kommer till Paris. <3 Nu – emails och mer tvätt. Jon kom hem igår så det finns mer att tvätta, haha! PUSS <3

//Hey loves! We started the day with picking up important papers, go the the post office to send them express and all those things you need to do some mondays. Not fun to do but it feels so good when it’s done! ;-) I would’ve loved to have this view and breakfast this morning (even if it’s nice to be back home), it was such a nice stay in Paris. We stayed at George V and now I know where I want to stay every time I go to Paris. Perfect location, super cozy rooms, the best view and great service. They had flowers everywhere, good food and I really felt welcomed and like home. Thanks George V for an incredible stay, see you next time we’re coming to Paris. <3 Now – emails and more laundry. Jon arrived last night so there’s more to wash, haha! HUGS <3

16 reaktioner på “GEORGE V”

Leave a Reply

Your email address will not be published.