KARL LAGERFELD TWINS

Janni: Shirt here!/ Pants here!/ Gloves here!/ Bag here!/ Shoes here!   Tash: Shirt here!/ Gloves here!/ Shoes here!

Janni: Glasses here!/ Jacket here!/ Skirt here!/ Shoes here!   Tash: Glasses here!/ Dress here!/ Shoes here!

Janni: Blazer here!/ Pants here!  Tash: Top here!/ Pants here!/ Bag here!

Janni: Blazer here!/ Pants here!/   Tash: Jacket here!     – in collaboration with Karl Lagerfeld.

Hej babes! Jag kör tvilling-tema med Natascha för ett projekt vi plåtade för Karl Lagerfeld. Jag måste bara säga, jag ÄLSKAR plaggen. Speciellt det svarta och vita, och handskarna är troligtvis mina favoriter. Vi körde på matchande looks och det var så roligt att klä sig så med en kompis, ni skulle sett hur alla kollade på oss när vi knatade runt i Milano. ;-) Vi fokuserade mycket på vita skjortor (känns väldigt Karl Lagerfeld) och det är en favorit den här tiden på året. Jag tycker det ser klassiskt ut men man kan göra det coolt med små detaljer man lägger till. Kavajer är en favorit den här säsongen också, den svart-vita går så bra ihop med dom svarta byxorna jag har till här men även med jeans eller över en klänning. Sist men inte minst, en guldig kostym. Behöver jag säga mer? Jag valde att styla den med sneakers eftersom jag alltid säger att man kan ha “party-looks” under dagen, och jag älskar plagg som man kan klä för fest men även för en vanlig dag på stan. Hoppas ni gillar looksen och kan få lite inspiration. Efter det här kommer jag köra på twin-looks oftare, det är alltid kul att matcha! ;-) Ni hittar länkar till plaggen under bilderna, så jag hoppas ni hittar något ni gillar! Och – kolla in videon vi filmade i Milano på Nataschas kanal här! Ha en fin kväll, massa kärlek <3

//Hey babes! I’m twinning with Natascha for a project we shot for Karl Lagerfeldt. I have to say, I LOVE the pieces. Especially all the black and white, and the gloves are probably my favorites. We had matching looks and I think this is a super fun way to dress with a friend, you should’ve seen how all the people were looking at us walking around Milan. ;-) We focused a lot on white shirts (feels very Karl Lagerfeld style) which is a favorite of mine this time of the year. I think it looks classy but you can make it look cool with the little details you add. Blazers are my new thing for this season as well, this black and white one goes so well together with black pants as I wear it here and also with denims or over a dress. Last but not least, a golden suit. Do I need to say more? I chose to style it with sneakers since I always promote wearing “party-looks” during day time, and I love pieces that you can dress for a party but also for a normal day around town. I hope you guys like these looks and can get some inspiration. After this I’m gonna go for twin-looks more often, it’s always fun to match! ;-) You can find links to all the pieces we’re wearing under each outfit, so I hope you will find something you like! Also – check out the video we shot in Milan at Natascha’s channel here! Have a great night, lots of love! <3 

In collaboration with Karl Lagerfeld.

21 reaktioner på “KARL LAGERFELD TWINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.