HAPPY B-DAY DAD

Happy b-day to the coolest dad I know! <3

Jaa må han leeva *fortsätter sången*! Idag är det inte bara kanelbullens dag (haha), det är även världens bästa pappas födelsedag! Självklart tycker ju jag att han är världens bästa pappa, vi har otroligt roligt ihop och han känns som världens bästa kompis. <3 Jag är lite ledsen över att jag inte kan vara med och fira honom idag men vi ringde facetime imorse och sjöng. :-) Hoppas du haft världens bästa dag, du är den coolaste 51-åringen jag vet! ;-) Vi åker faktiskt till Marbella på fredag, jag känner att jag inte alls hunnit berätta våra planer för den närmsta tiden. Marbella på fredag (vi måste packa ur huset som är sålt!!), och sen Monaco i några dagar innan vi åker till Colombia där min pappa har byggt en skola. Den resan ser jag fram emot så otroligt mycket, jag har nog aldrig sett fram emot en resa så mycket. Åka dit, hjälpa till, träffa alla människor där, måla, bygga och umgås. Något jag velat göra länge men aldrig gjort! Nu ligger Jon och jag deckade i sängen och kollar Game of Thrones. Vi har inte sett det på evigheter! Ha en fin kväll och grattis igen pappi. PUSS <3

//Happy birthday to you *song continues*! Today it’s not only the cinnamon bun day (we have it today in Sweden, haha), it’s also the best dad in the worlds birthday! Of course I think he’s the best dad, we have the best time together and he feels like my best friend. <3 I’m a bit sad I couldn’t be there to celebrate him today but we called him on facetime this morning to sing. :-) Hope you’ve had the best day ever, you’re the coolest 51 year old I know! ;-) We’re actually heading to Marbella this friday, I feel that I haven’t had time to tell you guys our plans for the upcoming weeks. Marbella this friday (to unpack the house that is sold!!), and then Monaco for a few days before we’re going to Colombia where my dad built a school. I look forward to that trip so much, I don’t think I’ve ever looked forward to a trip this much. Go there, help, meet all the people, paint, build and just spend time together. Something I’ve been wanting to do for so long but never done! Jon and I are passed out in bed right now watching Game of Thrones. We haven’t seen that forever! Have a great night and happy birthday again dad. HUGS <3

10 reaktioner på “HAPPY B-DAY DAD”

 • Viktorija says:

  Happy Birthday to your dad!
  The fact that he built a school for people in need is something unreal. ❤️ A belief, that there are still good people in this world, especially with the events these days.
  I will be looking forward to these blogs, maybe you will vlog about it, too?
  Take care, rest, and have the best evening ❤️?

  • janni says:

   He says thanks <3 I will vlog from there I think, but I might make one longer one from there! :-) Xx

 • Caroline / Silverstories.dk says:

  So exciting! I am going to Colombia this Saturday. My boyfriend was born there so I am so excited to experience it <3 <3 <3

 • Cynthia says:

  Looking forward to seeing the school!

 • Hej!
  Först och främst så tycker jag såå mycket om din blogg. Så fina bilder, så bra klädsmak och du är såå vacker. Tycker du är så värd all framgång.
  Jag förstår om du inte har tid att ta upp alla frågor och kommentarer, men jag skulle verkligen tycka att det vore superintressant om du skulle vilja skriva lite om vad du tycker om att ditt yrke är lite baserat på att du ser väldigt bra ut. Självklart mode och inspiration också, vilket jag verkligen gillar. Men tänker om du kan få prestationsångest typ, eller kanske högmod? Känner du dig flawless på alla de bilder du väljer att lägga upp? Eller hur det känns i och med den utseendehets som råder. Finns det bilder du inte lägger upp av den anledningen osv?

  Hoppas du förstår frågan, och att den inte låter negativt ställd, för det är den inte! Är bara nyfiken på hur du tänker. Just eftersom att du, enligt mig och resten, ses som väldigt vacker och fin.

  Hoppas allt går din väg, kram
  Fanny

  • janni says:

   Hej fina, och tack! <3 Jag tänker nog inte så mycket på det, jag gillar mer processen att fota och få fina bilder. Jag älskar att redigera och skapa content. Självklart får man prestationsångest, men så har jag alltid varit redan från skoltiden så jag tror det är min personlighet. Typ. Haha! Jag känner mig absolut inte flawless på alla bilder, men jag skulle ju inte lägga ut en där jag tycker att jag är ful, om du förstår vad jag menar. Jag gillar dock att lägga upp bilder där jag gör en ful min eller driver med mig själv, det är "jag" och det ser du om du kollar på mina youtube-videos, jag gör ofta konstiga miner osv och det gör jag jämt. ;-) Jag förstår din fråga fullt ut, och tycker den är bra! Viktig att fundera på! Stor kram <3

 • Ellie says:

  My brother has his birthday today too!<3
  I posted a lot about it on my Instagram story, haha.<3

  http://www.blogellive.com

 • sara says:

  uau, but janni, he is a piece of marbòe, congratulations

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 • Liena Snow says:

  Happy Birthday to your dad!
  Your family is so amazing.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Sophie says:

  Stort grattis till husförsäljning, och din far såklart. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.