SALE FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!/ 11. here!  – adlinks

Use the code JANNI to enter the sale HERE now!

God morgon babes! Jag startar den här dagen med lite rea-tips! Nelly startar sin rea imorgon, men jag har fått en kod som ger er access redan idag. ;-) Jag valde ut mina favoriter, så ovan är två looks jag gärna hade haft på mig idag. Jag är sugen på snygga jackor, mer svart än vanligt men även vitt på vitt. Det finns massor att kolla in, så använd koden “JANNI” för att komma in på rea-sidan. Jag har precis ätit hotellfrulle, jag vaknade vid 5 imorse… Jon var vaken och tappade något så jag vaknade och kunde inte somna om. Jag älskar att vakna tidigt men klockan 5 var lite väl tidigt, kommer känna mig trött redan på eftermiddagen haha! Hörs lite senare, nu ska jag iväg och leka med barnen. Happy shopping! PUSS <3

//Good morning babes! I’m starting this day with some sale tips! Nelly’s sale starts tomorrow, but I’ve gotten a code that will give you access today. ;-) I picked out my favorites, so above you can see two looks I would’ve loved to wear today. I feel like wearing nice jackets, more black than usual but also white on white. There’s lots of things to check out, so use the code “JANNI” to get to the sale. I just had hotel breakfast, I woke up at 5 this morning… Jon was awake and dropped something so I woke up and I couldn’t fall back asleep again. I love to wake up early but 5 was a bit too early, will feel tired in the afternoon already haha! Talk later, now I’m gonna go and play with the kids. Happy shopping! HUGS <3

2 reaktioner på “SALE FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.