RED STRIPE

Beret from Paris/ Storets shirt/ Lovers + Friends pants/ Valentino bag/ Senso shoes

Hej babes! Nu ligger vi här i hotellsängen igen med Game of Thrones på i bakgrunden. Mysstynd på dagen! :-) Vi beställde upp roomservice också, vi båda är så trötta haha! Ska bli magiskt att åka till Marbella imorgon, sola och bada lite och typ läsa en bok i en solstol i några timmar. Tänkte köpa med mig lite svenska böcker imorgon, tycker alltid det är mysigt med en bok på svenska när man reser så mycket. Har nog inte läst en bok på 1,5 år. Har ni några tips? Tänkte köpa några på flygplatsen imorgon! :-) Här är en look från Paris som ni var många som frågade om. Röda byxor, röd beret och röd väska. Besatt av rött just nu? Oh yes I am! Tycker det är en sån härlig färgklick och funkar till allt! Nu ska jag stänga ner datorn, hoppa i en morgonrock och troligtvis somna in ganska snart. Ja – jag känner mig som en pensionär ibland and I love it haha! Puss, hoppas ni har en mysig kväll! <3

//Hey babes! Now we’re back in the hotel bed watching Game of Thrones. Cozy time of the day! :-) We ordered room service too, we were both so tired haha! It will be magical to go to Marbella tomorrow, tan and swim a bit and like read a book in a sunbed for a few hours. I’m planning to buy some swedish books tomorrow, I always think it’s nice to read a book in swedish when I travel so often. I probably haven’t read a book in 1,5 years. Do you have any recommendations (maybe hard with swedish books for you guys, but books in general)? I’m gonna buy some at the airport tomorrow! :-) Here’s a look from Paris that many of you asked about. Red pants, red beret and a red bag. Obsessing over red much? Oh yes I am! I think it’s such a nice color to add and it works with everything! Now I’m gonna close down my computer, get in to a robe and probably fall asleep pretty soon. Yes – I’m feeling like an oldie sometimes and I love it haha! Hugs, hope you’re having a cozy night! <3 

28 reaktioner på “RED STRIPE”

 • ule says:

  I loved Adams arv from Astrid Rosenfeld. It’s tragic, but written with humor. I read it translated from German into my own language and loved the translation, I hope the Swedish one is just as good.

 • mamma says:

  Boktips från mig – Camilla Davidssons fyra böcker som handlar om Emma. Under vintergatans alla stjärnor, Änglarna dansar i gryningen, Pensionatet vid världens ände och Sånger i skymningen som släpptes för ngr dagar sedan. Superbra! Puss o kram och önskar er en skön resa i morgon, så ses vi på lördag. <3 <3 <3

 • Linette says:

  Sofie Sarenbrants böcker är riktigt bra om du gillar deckare, går inte att lägga ifrån sig! :)

 • Andrea says:

  James Patterson for the win :) His books are always bestsellers and I am sure you’ll find some at the airport :)<3

 • Magdalena says:

  If you love crime fiction (or want to give it a try) read Jo Nesbo’s The Snowman. It’s my favorite and soon you can watch a movie based on the book. :) And if you want something Swedish try Lars Kepler’s books, also crime fiction.

  Enjoy and greetings from Croatia! puss

 • If I may recommend this one, it is in English (also available in French and German):
  https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01FUZ8TAW/ref=mp_s_a_1_6?ie=UTF8&qid=1507227135&sr=8-6&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=merita+laurel&dpPl=1&dpID=516c-Hyx7ZL&ref=plSrch

  About us digital bohemians (deluxe ;-))

  Have a nice trip to Spain Janni!

  Merita

 • Johanna says:

  Mina senaste favoriter är “Liv efter liv”, “Det lilla bageriet på strandpromenaden” och “Niceville”. En mix av enkelt, mysigt och lite djup :)

 • Amanda says:

  “En enda natt”,författare Simona Ahrnstedt, behöver ingen mer beskrivning… Bästa boken jag läst :-)

 • Caroline says:

  Några favoriter på senaste tiden är ”Konsten att höra hjärtslag”, även Jojo Moyes ”Livet efter dig” och gillar du deckare kan Sofie Saranbrants alla böcker rekommenderas!

 • Laura says:

  Simon Häggströms böcker Skuggans lag och Nattstad borde ALLA läsa! Om prostutitionen i Stockholm men också övriga länder. SÅ lärorika! Man får så mycket nya perspektiv om lagar etc.

 • Frida nilsson says:

  Vindens skugga!!!!! Kanske liiite liiite trög startad men tro mig har du börjat kommer du aldrig ångra dig!! Jag brukar inte gilla att läsa men denna fasnade jag för i bästa jag läst ever!! För mig o din egen skull (haha ;)) ge den en chans!

 • Amanda says:

  Shantaram! Helt fantastisk!

 • Elin says:

  Alltså “Det lilla bageriet på strandpromenaden” och uppföljaren “Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden” av Jenny Colgan <33 Sååå mysiga böcker! Perfekt om bara vill ha en slapparbok där man slipper tänka så mycket :) Eller Dan Buthler & Dag Öhrlunds böcker om Silfverbielke – helt sjuka och lite annorlunda deckare skulle jag säga. Tips att börja med den första "En nästan vanlig man" :)

 • Karolina J. says:

  If you want something lighter to read I highly recommend a book called The subtle art of not giving a f*ck by Mark Manson. It’s challenges your way of thinking about everything but it’s still written in easy and fun way. I’m normally not reading at all but this book took from me two days and goes straight to my top3 books! :)

 • Tyra says:

  Alt av John Green, The fault in our stars eller Looking for Alaska! De finnes sikkert oversatt til svensk også, men anbefaler å lese de på engelsk! :) Eller The secret life of the bees :)

 • P says:

  Jag tycker mycket om spännande böcker. Kvinnan på tåget är väldigt bra (kanske trist om man sett filmen dock, men boken är bra mycket bättre än filmen!) Sen tycker jag om Gillian Flynns böcker (Gone Girl, Sharp Objects, Dark Places, vet inte vad de heter på svenska). Som nån nämnde innan så är Shantaram väldigt bra, men det är en bok man ska läsa på engelska enligt mig, för han skriver så bra och det blir nog väldigt fel med översättning då :) I Am Pilgrim är också grym!

 • Liena Snow says:

  I wish I would have time to read more.
  Reading is so relaxing and fun.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Martina Haags bok “Det är något som inte stämmer”

 • Emilia says:

  Great style! Check out our new Scandinavian eyewear start-up! ?
  We’re also on Facebook, Instagram, and Pinterest: jamielooksco

 • Katherine says:

  Reading Breakfast at Tiffanys by Truman Capote is a really nice read! It makes you appreciate the movie is different way :)

 • Lucy says:

  Hey babe! Buy “The Power of Now” book by Eckart Tolle, the one I recommended you in the bootcamp :-)) it helps you to stay in the present moment and not to think about future, because the present moment is all we have. I’m sure they’ll have it in swedish. It’s really good – an international bestseller even Oprah recommends! Take care xx

 • enna says:

  Älskar den outfiten!❤️

 • Siri says:

  Sååå sjukt snyggt!!

 • Sari says:

  Hi Janni! What size your stripe leggins are?

  PS. I love your blog/vlogs and your style is amazing! <3

 • abcya says:

  Oh great. It is the perfect combination of material, ideas and the comfort of nature. This costume will make the wearer confident when wearing it.

 • janni deler your stylle is awesome i loved it

Leave a Reply

Your email address will not be published.