STOCKHOLM DAYS

Comfy days and time with my family <3 I’m wearing ElsaXBikBok jacket, Quay sunnies, Lovers + friends pants.

God morgon babes! Jag startade dagen vid 06.30, klockan ringde och jag gjorde mig redo för ett Barry’s Bootcamp-pass vid 07.15. Visste ni att dom hade öppnat i Stockholm? Jag blev SÅ glad och var såklart tvungen att köra ett pass när jag var här. ;-) Helt slut när det var klart men så glad att jag var färdigtränad vid 8 på morgonen, haha! Igår hängde jag ju med min syster, kidsen, mamma och så hälsade vi på morfar en sväng. <3 Efter fika och prat gick vi till lekplatsen en timme så barnen fick leka lite. Hittade en fin gul vägg så passade på att ta några bilder när vi inte sprang efter Livia som ville utforska allt. ;-) Nu ska jag möta upp min syster och barnen igen innan jag har möten resten av dagen, jag försöker maxa tiden med dom när jag är här. Saknar dom varje dag vi är ifrån varandra! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! I started my day at 06.30, my alarm went off and I got ready for a Barry’s Bootcamp session at 07.15. Did you know they opened in Stockholm? I got SO happy when I noticed so of course I had to do a session when I was here. ;-) Totally exhausted when it was over but so happy that I was done with my workout at 8 in the morning, haha! Yesterday I hung out with my sister, the kids, mom and we visited my grandpa for a while. <3 After coffee and talking we went to the playground for an hour so the kids could play around a bit. Found a yellow wall there so we took some photos when we didn’t run after Livia that wanted to explore it all. ;-) Now I’m gonna meet up with my sister and the kids again before I have meetings for the rest of the day, I’m trying to max out my time with them when I’m here. I miss them every day we’re away from each other! Talk later, hugs <3

8 reaktioner på “STOCKHOLM DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.