BEST MEAL OF THE DAY

My favorite time of the day – breakfast! <3

God morgon! Jag har precis ätit det ovan, svensk frukost i mitt hjärta. <3 Haha! Vi bor på Miss Clara den här gången (som vi brukar när vi är i Stockholm) och deras frukostbuffé är drömmen när man inte bor i Sverige längre. Det finns allt man vill ha till frukost! ;-) Yoghurt, olika frön, granola, frukt, ägg, kalles kaviar (älskar!) och gott bröd med massa pålägg. Jag är alltid hungrig på morgonen så jag gillar att äta lite av allt, men det gör jag sällan när jag är hemma och lagar frukost själv. Då blir det oftast gröt, ägg eller smoothie-bowl. Vi ska packa ihop här nu och snart röra oss mot flygplatsen, vi landar i Spanien i eftermiddag och jag längtar massor! Det ska bli extra kul att träffa pappa och min lillebror igen, har saknat dom så mycket. <3 Hörs när vi är där, massa kärlek!

//Good morning! I just ate the above, swedish breakfast in my heart. <3 Haha! We stay at Miss Clara this time (like we usually do when we’re in Stockholm) and their breakfast buffet is the dream when you don’t live in Sweden anymore. They have everything you want for breakfast! ;-) Yoghurt, different seeds, granola, fruit, eggs, swedish caviar (love!) and nice bread with lots of different cheese and toppings. I’m always hungry in the morning so I like to eat a little bit of everything, but I rarely do that when I’m at home cooking my own breakfast. Then I usually have oatmeal, eggs or smoothie bowl. We’re gonna pack up here now and soon head to the airport, we’ll land in Spain this afternoon and I can’t wait! It will be extra fun to see my dad and little brother again, I’ve missed them so much. <3 Talk to you when we’re there, lots of love!

11 reaktioner på “BEST MEAL OF THE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.