MARBELLA

Favorite place ever – we are finally back in Marbella! <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår okej, känner mig trött och börjar bli sjuk men jag är SÅ glad över att vara här haha! Jag tog ju vaccin inför Colombia för två dagar sedan så jag gissar att jag känner av det lite… Hoppas på att slippa feber bara, känner inte riktigt för det nu när jag äntligen är här och vill sola lite. ;-) Igårkväll när vi kom fram åkte vi direkt till pappa och åt middag och satt och snackade i några timmar. Jag älskar verkligen att vara här, lugnet och bara livet här. God mat, häng med familj, sol och värme. Min mamma landade igårkväll också (flyget efter oss) så idag ska vi träffa henne. Först ut är sola, ska äntligen få lite färg på min bleka kropp! PUSS, hörs sen <3

//Hey loves! How are you? I feel ok, I feel tired and I’m starting to feel sick but I’m SO happy to be here haha! I took vaccine for Colombia two days ago so I’m guessing that’s what I feel… Hopefully I won’t get a fever, I really don’t feel like that now when I’m finally here and want to tan a bit. ;-) Last night when we arrived we went straight to my dad for dinner and stayed and talked for a few hours. I really love being here, the calm and just the life here. Good food, time with family, sun and heat. My mom landed last night too (the flight after us) so we’re gonna see her today too. First up is tanning, will finally get some color on this pale body! HUGS, talk later <3

13 reaktioner på “MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.