SUNSET WALK

Sunset walk with my dad, Maxi and Alexandra. <3

Bästa sättet att spendera en lördagskväll på – solnedgång, promenad och härligt sällskap! Pappa skulle ut och gå med Maxi (hunden) så Alexandra och jag hängde på för en prommis i bergen. Det var så vackert! Det här är varför jag älskar att vara här, det var runt 20 grader vid 7 på kvällen och vi gick och svettades. Nu är nog den perfekta temperaturen här, i mitten på sommaren är det lite för varmt. ;-) Vi har haft en lugn dag hemma, solade någon timme och sen kom mamma förbi. Dagen sprang iväg så det var skönt att komma ut och röra på sig lite! När vi kom hem igen hade Benni lagat mat så det har vi ätit nu och funderar på vilken film vi ska kolla på… En lördagskväll helt i min smak, haha! Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon, puss och kram <3

//The best way to spend a saturday night – sunset, a walk and great company! My dad was going out for a walk with Maxi (the dog) so Alexandra and I joined him for a walk in the hills. It was so beautiful! This is why I love being here, it was around 20 degrees at 7pm and we walked and got sweaty. Now it’s probably the perfect temperature here, in the middle of the summer it’s a bit too hot. ;-) We’ve had a calm day at home, tanned for an hour and then my mom passed by. The day flew by so it was nice to come out and move a bit! When we got back home again Benni had cooked dinner so we just ate that and now we’re thinking about what movie to watch… A saturday night just as I like it, haha! Hope you’re having a cozy night too and I’ll talk to you tomorrow, kisses and hugs <3

11 reaktioner på “SUNSET WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.