PARIS VLOG

A perfect weekend in Paris with my babe Mira! <3

God morgon babes! Hur mår ni denna söndag? Jag mår så bra, vi gick ut på en prommis imorse och det var helt tyst. På riktigt inte en bil eller människa typ! Vi gick i 45 minuter och kom hem och lagade helgfrukost, äggröra med rökt lax och avokado. Mums! :-) Nu har jag äntligen haft tid att redigera min Paris-vlogg, vi hade en så härlig resa dit! Gick på två visningar (som jag inte filmade tyvärr, det var en annan dag), några event och sen njöt vi mest av staden. Det var så mysigt att vara där med Mira och bara umgås! <3 God mat, härligt hotell, Eiffeltornet, många outfits osv osv. Hoppas ni gillar den! :D Nu blir det sol och pool i några timmar, vi försöker njuta av att det är helg. PUSS <3

//Good morning babes! How are you this sunday? I feel great, we went out for a walk this morning and it was so quiet. Seriously not one single car or person! We walked for around 45 minutes and got back home and made a weekend breakfast, scrambled eggs with smoked salmon and avocado. Yum! :-) I finally had time to edit my Paris-vlog, we had such a nice trip there! We went to two shows (that I didn’t film unfortunately, it was another day), some events and then we mostly enjoyed the city. It was so nice to be there with Mira and just hang out! <3 Good food, great hotel, the Eiffel tower, lots of outfits etc etc. Hope you like it! :D Now it’s sun and pool time for a few hours, we’re trying to enjoy the weekend. HUGS <3

12 reaktioner på “PARIS VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.