FOOD SPOTS

Breakfast at Marchesi in Milan <3 Such a cute spot!

Hej babes! Vi började dagen hos en Notarie, nu borde vi vara klara med allt bank/notarie-strul haha! Det är inte lätt med sånt när man reser som vi gjort senaste månaden, I’ll tell you that! ;-) Vi håller ju på med att kolla hus osv, så det är därför vi behöver göra allt sånt. Jag vaknade upp med ont i halsen och förkyld idag, så jag har känt mig hängig hela morgonen och vill inte ligga i solen. Vill sitta inne och kolla film och äta gott, haha! Måndag idag dock vilket betyder emails och jobb, så det är min plan för dagen istället. Jag vill skriva ihop min NYC-guide jag tänkt göra med mina favoritställen när det kommer till mat. Har liksom inte hunnit det! Ovan är ett tips i Milano iallafall, Marchesi i Gallerian vid Duomo. Superfint, mysigt och väldigt gott. Tips tips! Hörs senare, puss och kram <3

//Hey babes! We started the day at a notary, now we should be done with all the bank/notary stuff haha! It’s not easy when you travel like we’ve done the last month, I’ll tell you that! ;-) We’re looking at houses etc, that’s why we need to do all these things. I woke up with a sore throat and a cold, so I’ve had zero energy all morning and don’t want to be in the sun. I want to sit inside and watch a movie and eat something good, haha! Monday today though which means emails and work, so that’s my plan for the day instead. I want to write my NYC-guide I’ve been planning with my favorite places when it comes to food. I haven’t had the time for it! Above is a tip from Milan at least, Marchesi in the shopping center next to Duomo. Super pretty, cozy and very good. Great tip! Talk later, kisses and hugs <3

9 reaktioner på “FOOD SPOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.