Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:43 | October 9, 2017

QUALITY TIME

Finally spending some down time with this one <3

Lång dag idag, den har gått riktigt långsamt. Jag har ju inte mått hundra som jag skrev innan, det är kanske därför också… Jag har fått en hel del jobb gjort iallafall, börjat rensa i garderoberna här i Spanien (herregud vad mycket kläder jag lämnat här, haha!) och sen åkte vi ut och fotade några samarbeten jag har framöver. Jon var min fotograf! ;-) I helgen har vi verkligen haft kvalitetstid, vi har hängt och inte varit på datorerna för mycket. Jon la ifrån sig den helt men jag kunde inte riktigt slita mig, haha! Jag längtar efter att boka resan jag fick i födelsedagspresent, en resa där bara Jon och jag är själva utan datorer och jobb. Något att längta till! Nu ska jag lägga mig i soffan och kramas med min älskling, kolla dom sista avsnitten Game of Thrones…. Spännande! Hörs imorgon med förhoppningsvis mer energi, massa kärlek <3

//Long day today, it’s been really slow. I haven’t been feeling a hundred procent as I mentioned earlier, maybe that’s why… I’ve gotten lots of work done though, started to clean out my closets here (oh my I left a lot of clothes here, haha!) and then we went out to shoot some collaborations I have coming out soon. Jon was my photographer! ;-) This weekend we really got some quality time, we just hung out and didn’t use our computers that much. Jon put it away completely but I couldn’t really do that, haha! I look forward to booking the trip I got as a birthday gift, a trip where Jon and I go alone without computers and work. Something to look forward to! Now I’m gonna lay down on the couch and cuddle with my love, watch the last episodes of Game of Thrones… Excited to see it! Talk tomorrow with hopefully some more energy, lots of love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “QUALITY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Herregud jag börja nästan gråta när jag läste det här inlägget! Du hade skrivit det så fint och jag faktiskt längtar för er skull(du och din kära älskling) att ni får gå på tumis utan kameror på en resa, bara ni två<3<3<3

  Reply
 • Men åh, sötnos! <3 Stor kram!

  Reply
 • I love weekends when I can sort of disconnect a little and really spend quality time with my loved ones. I’m glad you could do that, especially if you’re not feeling compltely alright, I really think it’s something that can help a lot !
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Bästa ni!

  Reply
 • åå så mysigt! du är guld värd en paus och andas ut! <3

  Reply
 • <3!!

  Reply
 • You both look so beautiful, and as a couple as well. Surely, you deserve some chill time ;) It’s all about balance.
  <3
  Get better!

  Reply
 • Jag har väntat på att ni skulle boka och åka iväg på den resan ? Längtar också för er skull!! Vi klarar oss ?

  Reply
 • Jag vet att ni klarar er men jag vet inte om jag klarar mig, haha! Måste bara försöka vänja mig vid att vara utan dator några dagar… ;-) Kram!

  Reply
 • Beautiful couple, you are so wonderful together!
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • You guys look amazing and so cute together xx

  Jill
  http://www.jilldap.com

  Reply