QUALITY TIME

Finally spending some down time with this one <3

Lång dag idag, den har gått riktigt långsamt. Jag har ju inte mått hundra som jag skrev innan, det är kanske därför också… Jag har fått en hel del jobb gjort iallafall, börjat rensa i garderoberna här i Spanien (herregud vad mycket kläder jag lämnat här, haha!) och sen åkte vi ut och fotade några samarbeten jag har framöver. Jon var min fotograf! ;-) I helgen har vi verkligen haft kvalitetstid, vi har hängt och inte varit på datorerna för mycket. Jon la ifrån sig den helt men jag kunde inte riktigt slita mig, haha! Jag längtar efter att boka resan jag fick i födelsedagspresent, en resa där bara Jon och jag är själva utan datorer och jobb. Något att längta till! Nu ska jag lägga mig i soffan och kramas med min älskling, kolla dom sista avsnitten Game of Thrones…. Spännande! Hörs imorgon med förhoppningsvis mer energi, massa kärlek <3

//Long day today, it’s been really slow. I haven’t been feeling a hundred procent as I mentioned earlier, maybe that’s why… I’ve gotten lots of work done though, started to clean out my closets here (oh my I left a lot of clothes here, haha!) and then we went out to shoot some collaborations I have coming out soon. Jon was my photographer! ;-) This weekend we really got some quality time, we just hung out and didn’t use our computers that much. Jon put it away completely but I couldn’t really do that, haha! I look forward to booking the trip I got as a birthday gift, a trip where Jon and I go alone without computers and work. Something to look forward to! Now I’m gonna lay down on the couch and cuddle with my love, watch the last episodes of Game of Thrones… Excited to see it! Talk tomorrow with hopefully some more energy, lots of love <3

11 reaktioner på “QUALITY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.