Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:32 | October 10, 2017

HAPPY PLACE

A day on the boat – my favorite place in the world! <3

Idag har varit en fantastisk dag, oj vad jag har längtat efter det här. Vi åkte och köpte med oss lunch på Delish (fräsch mat man köper med på lösvikt) och sen åkte vi ut med båten och la ankare. Jag har längtat efter det så länge, ligga där ute och bara slappna av. Det första jag gjorde när vi hittat våran spot var att hoppa i vattnet. Det var inte för varmt och inte för kallt, haha! ;-) Efter det låg vi bara och solade och snackade i några timmar innan vi åkte tillbaka igen. När jag åker båt så laddar jag verkligen mina batterier, det finns inget jag njuter av mer än att ligga på vattnet och bara ha lugnet. Älskar det! :-) Nu är vi hemma igen och jag har fått iväg några mail. Nu ska jag duscha av mig saltvattnet, ta en ansiktsmask och sen kolla film. Nu har vi kollat klart på Game of Thrones och behöver lite nya serier, har ni några tips? Vill ha nåt bra, vad som helst haha! När jag frågade om boktips hade ni så många bra, älskar att ha er med alla era grymma tips. <3 Ha en fin kväll, PUSS!

//Today’s been an amazing day, wow I’ve been longing for this. We went and bought lunch from Delish (fresh food that you buy different meals per weight) and then we went out with the boat and anchored. I’ve been looking forward to this for a long time, just be out there and relax. The first thing I did when we found our spot was to jump in the water. It wasn’t too hot and not too cold, haha! ;-) After that we just tanned and talked for a few hours before we went back again. When I’m on a boat I’m really charging my batteries, there’s nothing I enjoy more than being out on the water and just have the calm moments. I just love it! :-) Now we’re back home again and I’ve gotten some emails done. Time for me to shower and get rid of the salt water and then put on a face mask and watch a movie. We’ve finished Game of Thrones and need some new series, do you guys have any recommendations? I want something good, just anything haha! When I asked for book recommendations you had so many good ones, I love to have all of you with all your great tips. <3 Have a great night, HUGS!


40 kommentarer40 kommentarer om “HAPPY PLACE”

  Nä vad härligt det här såg ut! Hade verkligen inte klagat om jag åkt båt i Spanien hela dagen haha :D Här har det varit grått och regnat..

  Reply

  The Americans er veldig bra! (på netflix). Stor fan av din blogg, og Jons vlog; dere er virkelig #relationshipgoals, haha!;-) Blir veldig inspirert av dere, og all jobben dere gjør for å oppnå suksess. Ønsker dere en fantastisk kveld! <3

  Reply

  Här kommer lite serietips!! The handmaid’s tale, big little lies, top of the lake och Roots. Så nice det såg ut!!

  Reply

  How to get away with murder på Netflix,superduperbra!

  Reply

  On Netflix- Suits, House of Cards, Designated Survivor, Girlboss :-)

  Reply

  Big little lies (Så bra, serien vann 8 emmys i år!). Homeland och Outlander.

  Reply

  Efter game of thrones såg jag dessa:
  Stranger things- läskig men bra!
  Outlander- ser den nu och också så bra.
  Tips tips!
  Ha en trevlig kväll och tack för jättebra blogg:)

  Reply

  Härligt att höra om din underbara dag Janni, som alltid!:) Rekommenderar starkt Alias! Den har ganska många år på nacken nu, men det gör inget. Många skådisar man känner igen, och riktigt spännande story! Enjoy, och tack för en superbra blogg!:)

  Reply

  Orphan black, blacklist, the OA (it’s a bit weird but good) the crown, homeland, the catch :)

  Reply

  HOMELAND, världens världens bästa serie. Jag har svårt för att fastna för en serie, men nu kan jag inte sluta.

  Reply

  For en nydelig dag! Ser helt fantastisk ut:) Jeg kan anbefale serien «this is us», gleder meg til hver nye episode som kommer ut?

  Reply

  Designated survivor eller Stranger things på Netflix :)

  Reply

  Pure bliss! Love your relaxed tunic – such a perfect resort piece!

  Reply

  I really loved a show on Netflix called Under the Dome. There are only a few seasons, but it was AMAZING. Another good show is Empire, so addicting!

  Reply

  The Deuce (another HBO series like Game of Thrones) is good. Grungy 70s vibes, cool costumes and lighting.

  Your hair looks so good with the salt water texture.

  Reply

  Det där ser helt underbart ut och skönt att du äntligen kunde få ladda batterierna lite, det är du minst sagt värd <3 Älskar verkligen din blogg och du är en stor inspiration för mig!! Jag skulle nog tipsa dig om Girlboss, perfekt för en modeälskare och serien är riktigt riktigt bra. Det har bara kommit 1 säsong än så länge men längtar tills säsong 2 kommer, så bra är den! Kram på dig

  Reply

  Jag rekommenderar Orphan Black, Stranger Things och Westworld. Kram

  Reply

  Hej fina janni!

  Jag rekommenderar Big little lies med Alexander Skarsgård, har bara sett första episoderna men är helt fast!

  Underbar blogg och fortsätt med det du gör, blir alltid glad av att gå in och läsa vad du skriver! :)
  Kram Linnea

  Reply

  If you loved Game of Thrones, you’ll probably like Westworld!! Big Little Lies is amazing as well

  Reply

  Hej!

  Tips på GRYMMA serier:
  Blindspot (sjukt bra!), Blacklist, Prison Break, Orange Is The New Black!!

  Reply

  Ni MÅSTE se “Big little lies” på HBO. Ärligt den bästa serien jag någonsin sett. Min sambo håller med så jag tror att även Jon kommer tycka om den! Otroligt duktiga skådespelare! Det känns som en thriller samtidigt som man sitter och ler i emellanåt. SE DEN!

  Reply

  Orphan Black och Outlander är två av mina favoriter, båda finns på Netflix :)

  Reply

  Åh gud vad avis jag bli!!! <3 serietips Farang om ni lyckats missa den serien ;) ovanligt bra för att vara svesnk tycker jag!

  Reply

  Såå härligt det ser ut!!! :) Vi tokdiggar White Collar, en FBI-agent och en brottsling som löser eko-brott tillsammans. Smart, spännande och en skön omväxling till alla serier det finns som handlar om att lösa mord :)

  Reply

  Jag vill tipsa om HBO-serien ?The leftovers ?

  Reply

  BIG LITTLE LIES, Being Mary Jane, Star
  I also like This is Us.

  Reply

  Lucifer!!!! :-D
  Skönt med slappdagar, och det verkar ni behöva. :-)

  Reply

  Billions och White collar! Billions är en såndär serie en bara inte vill sluta se på när en väl börjat!! Och White collar är oerhört lättsam men kul att kika på som kvällsunderhållning när hjärnan är helt slut. Tipstips!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här