OVERSIZED TEE

Vintage earrings/ Bik Bok dress (here!) and glasses (sold out!)/ Public Desire shoes (similar here!) – adlinks

God morgon babes! Hur mår ni? :-) Jag mår bättre idag, så skönt! Gick en långsam promenad imorse så det var skönt att få röra på sig lite. Här är en favoritlook just nu, oversized t-shirt med höga stövlar. Enkelt, skönt och går att klä upp och ner! För lite kallare väder hade jag tagit på mig en fluffig jacka över (typ denna!). Här behöver man dock inga varma jackor, det är full sommar och jag tror vi ska åka ut en sväng med båten. Oj vad jag har saknat det!! Vi ska köpa med oss lunch och åka ut en sväng och bada, det finns inget jag gillar mer än det. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare, puss och kram <3

//Good morning babes! How are you? :-) I feel better today, so nice! Went for a calm walk this morning so it was nice to move around a little. Here’s a favorite look right now, an oversized t-shirt with overknee boots. Simple, comfy and easy to dress up and down! For colder weather I would wear a fluffy jacket over it (this one for example). You don’t need a warm jacket here though, it’s full summer and I think we’re heading out with the boat today. Oh my I’ve missed it!! We will bring some lunch and head out for a while and swim, there’s nothing I like more than that. Hope you will have a great day and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

12 reaktioner på “OVERSIZED TEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.