BIK BOK FAVS

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  – adlinks

Today Bik Bok goes 30% off the entire website to celebrate International day of the girl – adlink!

God morgon babes! Hur mår ni? :-) TACK för alla magiska tips, verkar som Big Little Lies är den serien som många rekommenderar så vi kommer ge den ett försök ikväll. Återkommer med vad jag tycker! Idag är det den Internationella tjejdagen, och det firar Bik Bok med 30% rabatt på hela deras hemsida. Jag hittade massa fint, och gjorde ett kollage med mina favoriter till er. :-) Ni kan spana in hela hemsidan HÄR, så hoppas jag ni hittar något ni gillar. Happy shopping! <3 Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta tag i jobb, senare idag vill jag sola lite till och slappa vid poolen. Jobbar på att ladda batterierna igen! Puss!

//Good morning babes! How are you? :-) THANKS for all the magical tips, seems like Big Little Lies is the serie most of you recommend so we’re gonna give it a try tonight. I will get back to you with what I think! Today’s the International Day of The Girl, and Bik Bok celebrates that with 30% off their entire website. I found lots of nice things and made a collage with my favorites for you guys. :-) You can check out the entire website HERE, so I hope you will find something you like. Happy shopping! <3 Now I’m gonna drink my coffee and do some work, later today I want to tan a bit more and relax by the pool. I’m working on charging my batteries again! Hugs!

8 reaktioner på “BIK BOK FAVS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.