FRESH FOOD CAFE

Yesterday’s lunch spot – fresh food cafe!

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår bra. :-) Vi vaknade upp till regn idag, blev rätt så överraskad haha! Det är ljust dock och inte sådär grått som det brukar vara när det är regn, så jag tror att det kommer spricka upp senare under dagen. Igår hade vi sol och det var varmt, så vi åkte till ett av mina favoritställen för lunch – fresh food cafe! Dom har väldigt fräsch mat, ingefära-shots, juicer osv osv. Jag gillar att man kan beställa en superfood salad men även kunna beställa en hamburgare med pommes, jag tycker oftast att ställen antingen är “superfood only” eller ett burgarställe. Hett tips om ni är i Marbella, jag vet att jag skrivit om det förut men alltid bra att påminna. :-) Nu ska jag maila lite och sen städa och fixa här hemma, perfekt när det regnar. Hörs senare, PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re feeling great. :-) We woke up to rain today, I got pretty surprised haha! It’s bright though and not grey as it usually is when it’s raining, so I think it will be sunny later today. We had sun yesterday and it was hot, so we went to one of my favorite places for lunch – fresh food cafe! They have lots of fresh food, ginger shots, juices etc etc. I like that you can order a superfood salad but also a burger with fries, I think most places either have “superfood only” or just burgers. Great tip if you’re in Marbella, I know I’ve told you about it before but it’s always good with a reminder. :-) Time to do some emails and then clean and organise at home, perfect when it’s raining. Talk later, HUGS <3

15 reaktioner på “FRESH FOOD CAFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.