MARBELLA VLOG

A new Marbella vlog, in collaboration with Tamaris. Find the shoes I’m wearing below!

Hej babes! Här kommer en ny Marbella-vlogg, som ni vet älskar jag att vara här. :-) Lite båt, outfits, god mat och massa palmer haha! Jag gör videon ihop med Tamaris igen, och i den här videon visar jag upp två olika boots. Lite svårt att klä sig med boots här i värmen men som ni vet så gillar jag sommarkläder med boots. Speciellt söta klänningar med några “tuffare” boots. Den här gången stylade jag de svarta bootsen med shorts och t-shirt, en annan favoritkombo. :-) Dom andra bootsen i sammet matchade jag med en tjocktröja och jeans, enkelt och funkar tills allt. Hoppas ni gillar videon! Nedan ser ni mina två looks jag bar i videon och där hittar ni även länkar till skorna om ni är sugna, och HÄR kan ni spana in hela deras hemsida! PUSS, ha en fin kväll! <3

//Hey babes! Here’s a new Marbella-vlog, as you know I love being here. :-) Some boat, outfits, good food and lots of palm trees haha! I’m doing this video together with Tamaris again, and in this video I show two different boots. A bit hot to wear boots here but as you know I like to wear summer clothes with boots. Especially cute summer dresses with a pair of “cool” boots. This time I styled the black boots with shorts and t-shirt, another favorite combo. :-) The other boots in velvet I matched with a sweater and denims, simple and works with everything. Hope you like the video! Below you’ll see my two looks I wore in the video and you will also find links to the shoes if want to take a closer look, and HERE you can check out their entire website! HUGS, have a great night! <3

Quay Australia glasses/ Anine Bing top/ Levis shorts/ Gucci bag/ Tamaris shoes (here!)

The Odder Side sweater/ Storets jeans/ Savas Milano bag/ Tamaris shoes (here!)

In collaboration with Tamaris.

14 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.