PINK SET

Elsa Hosk X Bik Bok jacket and pants (sold out!)/ Nelly shoes (here!) – adlink

Hej babes! Vi har strosat runt i hamnen idag och ätit glass, det var typ det hjärnan orkade med idag efter en lång natt. Superhärligt väder och mysigt att bara strosa runt. :-) Jag hade på mig en playsuit och sneakers, men måste visa den här looken jag hade i Marbella. Det var lite varmt men funkade på kvällen! Hur fint är det här setet från Elsa Hosks kollektion för Bik Bok? Tyvärr verkar det vara helt slut, men om man har tur kanske man kan hitta det i butik. Jackan har jag använt flera gånger fast till andra byxor, tror det kommer bli en favorit i höst. Fodrad och mysig! :-) Ikväll står sushi och film på menyn, och sängen tidigt. Ska bli skönt att vakna upp pigg och fräsch imorgon, haha! Puss på er, hoppas ni har en fin söndag. <3

//Hey babes! We’ve been strolling around the port today and had ice cream, it was what the brain could handle today after a long night. Super nice weather and cozy to just stroll around. :-) I wore a playsuit and sneakers, but I have to show this look I wore in Marbella. It was pretty hot but worked at night! How cool is this set from Elsa Hosk’s collection for Bik Bok? Unfortunately it’s sold out, but if you’re lucky you might find it in a store. I’ve used this jacket several times but with other pants, I think it will be a favorite this fall. Fluffy and cozy! :-) Tonight we have sushi and movie on the menu, and bed early. Will be nice to wake up energized and fresh tomorrow, haha! Hugs babes, hope you’re having a nice sunday. <3

12 reaktioner på “PINK SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.