ROAD TRIP

God morgon babes! Yes, vi vaknade precis. Vi hade en annorlunda kväll igår nämligen, haha! ;-) Vi kom till Malaga flygplats och var redo att checka in när tjejen i incheckningsdisken säger att vårt flyg är inställt. Vi hittade inga andra flyg som inte kostade 10 000 sek/biljett (och vi var 4 pers…) så det kändes inte riktigt värt det. Vi bestämde oss på 2 minuter för att köra istället, hela 170 mil…

//Good morning babes! Yes, we just woke up. We had a different kind of night yesterday, haha! ;-) We arrived to Malaga airport and were ready to check in when the girl in the check in told us our flight was cancelled. We couldn’t find any new flights that didn’t cost us 1000€/ticket (and we were 4 people…) so it didn’t really feel worth booking a new one. We decided in like 2 minutes to drive instead, 1700 km…

Det var så fina vägar, om ni vill köra riktigt bra vägar med fin utsikt så ska ni köra Marbella – Barcelona. :-)

//The roads were beautiful, if you want to drive great roads with great views you should drive Marbella – Barcelona. :-) 

Vi stannade några gånger och tankade och tvättade rutan, haha! Jag älskar road-trips, tycker det är så mysigt. Man köper med gott att äta i bilen, lyssnar på musik, snackar och stannar på alla möjliga ställen. :-)

//We stopped a few times for fuel and window cleaning, haha! I love road trips, I think it’s so cozy. You buy snacks to eat in the car, listen to music, talk and then you stop in random places. :-) 

Vi såg en superfin solnedgång (då hade vi typ 7 timmar kvar, haha!) och sen somnade jag en stund. Sov kanske totalt 3 timmar, vilket var skönt! :-)

//We saw a beautiful sunset (and by then we had like 7 hours left, haha!) and then I fell asleep for a while. Slept for maybe 3 hours in total, which was nice! :-)

För när vi kom till Cannes vid 6 på morgonen hände det här… Punka på ena framdäcket! Jag har aldrig varit med om det och aldrig åkt bärgar-bil, så there’s a first for everything haha! Pappa var inte så nöjd, och vi hade väl lite väl mycket otur då vi hade kört hela vägen och hade 40 minuter kvar och får punka. Man får se det positivt och tänka att det var bättre att det hände i Cannes än i mitten av resan. Hade inte varit superskönt att åka bärgare hela vägen! Vi kom hem runt 7 imorse och såg solen gå upp, då gick vi och la oss. Kändes lite konstigt men vi fick sova några timmar iallafall. Sover alltid så bra i vår egna säng här hemma! :-) Planerna för dagen är inte så många, vi kommer nog alla vara rätt så slitna efter natten. Hörs sen, PUSS <3

//Because when we arrived to Cannes in the morning this happened… A flat tire! I’ve never had it before and never been in a tow truck, so there’s a first for everything haha! My dad wasn’t that happy, and we were pretty unlucky since we drove the entire way and only had 40 minutes left and then get a flat tire. You have to see it the positive way though and think that it was better that it happened in Cannes than in the middle of the trip. Wouldn’t have been super nice to go in a tow truck the entire way! We arrived home around 7 and saw the sunrise, then we went to bed. Felt a bit weird but at least we got a few hours sleep. I always sleep so well in our own bed at home! :-) The plan for today is not much, we’ll probably be tired after the night. Talk later, HUGS <3

19 reaktioner på “ROAD TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.