TRACK PANTS

Beret from Paris/ Top and shoes from Revolve/ Trackpants from Lovers + Friends (sold out)/ Chanel bag

God morgon babes! Hoppas ni mår bra. :-) Jag är precis hemkommen från min morgonprommis, så himla skönt. Gjorde äggröra till frukost och en stor kaffe, jag har börjat äta olika saker till frukost och inte bara samma sak. Jag brukar fastna för en grej och äta samma sak en längre tid, typ smoothiebowl eller gröt. Kul med lite olika frukostar, haha! ;-) Här är bilder från en plåtning jag gjorde med Revolve i Paris, jag fick så otroligt många frågor om dom här byxorna (som jag har använt en del även i rött). Supersköna och funkar lika bra för dagen som för kvällen! Ni kan se mer på deras hemsida här, jag stylade byxorna för både dag och kväll. Nu blir det emails och sen ut en sväng, måste börja packa också eftersom vi åker till Colombia imorgon… PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re feeling great. :-) I just got back home from my morning walk, so nice. I made scrambled eggs for breakfast and a big coffee, I’ve started to eat different things for breakfast and not just the same thing. I usually end up eating the same thing for a while, like smoothie bowl or oatmeal. More fun with different breakfasts, haha! ;-) Here are some pics from a shoot I did with Revolve in Paris, I got so many questions about these pants (that I’ve been wearing a lot also in red). Super comfy and works just as good for the day as for the night! You can see more on their website here, I styled the pants for both am and pm. Now I’m gonna do some emails and then head out for a while, have to start packing too since we’re going to Colombia tomorrow… HUGS <3

15 reaktioner på “TRACK PANTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.