MONACO MORNING

My view this morning <3 There’s nothing that beats this!

God morgon hjärtan! Imorse ställde jag klockan 30 minuter tidigare, jag kände att jag hade en del att fixa innan vi flyger ikväll. Jag vill ju alltid starta dagen med en promenad, och idag när jag gick upp tidigare möttes jag av detta. Alltså, finns det något vackrare? <3 Soluppgång, frisk luft och bra musik. Det kan liksom inte bli annat än en bra dag då! :-) Jag älskar mina mornar här, varje dag jag är här tänker jag på hur glad jag är över att jag flyttade hit. Tänk att jag kan kalla det här mitt hem, helt galet och en dröm jag haft länge! Jag kom hem och gjorde frukost, nu ska jag maila lite och sen packa klart. Har skjutit på det alldeles för länge, haha! Hörs innan vi flyger, massa kärlek <3

//Good morning loves! This morning I set the alarm 30 minutes earlier, I felt that I had a lot to do before our flight tonight. I always want to start my day with a walk, and today when I woke up earlier I got welcomed with this. Ok, is there anything more beautiful? <3 Sunrise, fresh air and good music. It can’t be anything else than a good day! :-) I love my mornings here, every day I’m here I think about how happy I am about moving here. That I can call this my home, it’s just crazy and a dream I’ve had for so long! I got back home and made breakfast, now I’m gonna do some emails and than pack the last things. I’ve been waiting to do that for way too long now, haha! Talk before we fly, lots of love <3

14 reaktioner på “MONACO MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.