Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:05 | October 18, 2017

TRAVEL LOOK

Hat from Spain/ Designers Remix sweater (here!)/ H&M pants/ Senso shoes/ Douchebags bag (here!

Hej babes! Vi kom precis fram till London och ska snart hoppa på långflyget till Bogota. Jag reser bekvämt idag, leggings och en stor gosig tröja som är ny. Jag älskar den! Långa ärmar och v-ringat, bästa kombon. :-) Jag hoppas på att kunna sova en hel del på flyget, det bästa är att resa långt under natten för då är det mest troligt att man faktiskt somnar. Jag brukar alltid kolla iallafall en film för att “landa” (haha) lite på planet och sen somna. Hoppas på det nu också! :-) Det kommer komma upp en ny vlogg imorgonbitti så håll utkik för den, nu ska jag dricka upp teet och boarda! PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! We just arrived to London and will soon get on our long flight to Bogota. I’m traveling comfy today, leggings and a big knitted sweater that is new. I love it! Long sleeves and v-neck, the best combo. :-) I hope I will be able to sleep a lot on the flight, the best is to travel far during night time since then it’s most likely to actually fall asleep. I usually always watch one movie to “land” (haha) a bit on the plane and then sleep. Hoping for that this time too! :-) A new vlog will be live tomorrow morning so look out for that, now I’m gonna finish my tea and board! HUGS, have a great night <3


13 kommentarer13 kommentarer om “TRAVEL LOOK”

  Wow så snyggt!!Jag älskar också att flyga bekvämt, och helst osminkat<3

  Reply

  Ha en fantastisk resa nu!
  Har förresten skrivit lite grann om dig på bloggen för att sprida lite bloggkärlek, tycker din blogg är så himla fin :)

  Reply

  Ha en fantastisk trip! Det blir helt sikkert fantastisk. Nyt det fine landet! klem fra Norge <3

  Reply

  Te espero en Bogota! Que emoción poder conocerte. A big hugg

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här