TRAVEL LOOK

Hat from Spain/ Designers Remix sweater (here!)/ H&M pants/ Senso shoes/ Douchebags bag (here!

Hej babes! Vi kom precis fram till London och ska snart hoppa på långflyget till Bogota. Jag reser bekvämt idag, leggings och en stor gosig tröja som är ny. Jag älskar den! Långa ärmar och v-ringat, bästa kombon. :-) Jag hoppas på att kunna sova en hel del på flyget, det bästa är att resa långt under natten för då är det mest troligt att man faktiskt somnar. Jag brukar alltid kolla iallafall en film för att “landa” (haha) lite på planet och sen somna. Hoppas på det nu också! :-) Det kommer komma upp en ny vlogg imorgonbitti så håll utkik för den, nu ska jag dricka upp teet och boarda! PUSS, ha en fin kväll <3

//Hey babes! We just arrived to London and will soon get on our long flight to Bogota. I’m traveling comfy today, leggings and a big knitted sweater that is new. I love it! Long sleeves and v-neck, the best combo. :-) I hope I will be able to sleep a lot on the flight, the best is to travel far during night time since then it’s most likely to actually fall asleep. I usually always watch one movie to “land” (haha) a bit on the plane and then sleep. Hoping for that this time too! :-) A new vlog will be live tomorrow morning so look out for that, now I’m gonna finish my tea and board! HUGS, have a great night <3

13 reaktioner på “TRAVEL LOOK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.