Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:42 | October 20, 2017

TOUCHDOWN RIOHACHA

And we finally arrived to Riohacha after a long trip! <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi mår bra, landade igårkväll i Riohacha där vi ska bygga skolan. Det var en lång resa så vi var rätt så slitna när vi kom fram, det blev middag och sen gick vi och la oss vid typ 20.30… Klockan är 06.45 här nu och vi har ätit frukost och ska röra oss bort mot skolan och börja jobba. Vi kommer försöka jobba från 06.00 – 14-00 på dagarna eftersom det kommer vara typ 35-40 grader efter det. Det ska bli så spännande och kul att få bygga och slita några dagar! Vi är ett gäng på 14 personer så vi kommer alla hjälpas åt. :-) Jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan men internet är katastrof… På morgonen verkar det funka liiite bättre, men igårkväll kunde jag inte ens komma in. Jag kommer försöka mitt bästa men också försöka att inte stressa upp mig över det, hoppas ni är ok med det! Nu ska vi dra, massa kärlek <3

//Hey loves! How are you? :-) We feel great, landed last night in Riohacha where we’re gonna build the school. It was a long trip so we were pretty tired when we arrived, we had dinner and then we went to bed around 8.30 pm… It’s 6.45 am here now and we just had breakfast, now we’re gonna head to the school and start building. We’ll try to work from 6am – 2 pm during the day since it will be like 35-40 degrees after that. It will be so exciting and fun to build and work hard for a few days! We are 14 people in our group so we’re all gonna help out. :-) I’m gonna try to update you guys as much as possible but internet is so bad… It seems to work a bit better in the morning, but last night I couldn’t even get online. I will try my best but also try not to stress about it, hope you’re ok with that! Now we have to go, lots of love <3


11 kommentarer11 kommentarer om “TOUCHDOWN RIOHACHA”

  Men HUR kan jag ha missat detta projekt!? Måste läsa på, haha. Så spännande och bra verkar det iaf <3

  Reply

  Fokusera på tiden och det viktiga som ni gör där nu! Vi kommer kika in här hela tiden ändå ;-)

  Reply

  Klart vi är okej med det! Lycka till och ha så kul :)

  Reply

  Hi Janni, what a great thing you and your family are doing. I have also been apart of fly and build teams in the Solomon Islands. It is an amazing experience bringing something we take for granted, like education to young people less fortunate. Keep up the good work vibe, it is exhausting but so worthwhile. Xx

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här