WORK DAY ONE

Day one at the school place – tough but amazing day!

Wow, vilken dag! Vi körde igång tidigt och jobbade så hårt i typ 7 timmar. Värmen var galen så man fick pausa mellan byggandet av väggarna, haha! Men vilken känsla det är att bygga hus, wow. Nu vet jag allt om hur man bygger ett hus från grunden, jag har byggt så många väggar idag. Imponerad och stolt över mig själv och gänget! :-) Alla andra härifrån Riohacha var imponerade också, vi byggde dubbelt så fort som dom hade räknat med haha! En rolig liten grej vi tänkte på i slutet av dagen, vi drack otroligt mycket vatten för att inte bli uttorkade i värmen och ingen hade varit kissnödig på hela dagen. Hur knäppt? Haha! Jag har massa bilder att visa er men som ni vet så är det inget super-internet, så det kommer. Vi fick träffa några av barnen idag som ska gå i skolan, oslagbar känsla att se hur glada dom var. Det här är helt klart något av det coolaste jag gjort. Efter det här kommer jag bara vilja göra mer! Det är slitigt att bygga men så värt det. Dags för oss att sova, upp tidigt imorgon igen för mer bygg! PUSS <3

//Wow, what a day! We started early and worked hard for like 7 hours. The heat was insane so you had to break between building walls, haha! But what a feeling it is to build a house, wow. Now I know everything there is to know about building a house from scratch, I’ve built so many walls today. Impressed and proud over myself and the team! :-) Everyone here from Riohacha was impressed too, we built twice as fast as they expected haha! A small little fun thing we thought about in the end of the day, we all had so much water to not be dehydrated in the heat and no one needed to pee all day. How weird? Haha! I have so many pictures to show you but as you know internet is not the best here, so it will come later. We got to meet some of the kids today that will go to the school, unbeatable feeling to see how happy they were. This is for sure one of the coolest things I’ve done. After this I just want to do more! It’s tough to build but so worth it. It’s time for us to sleep, we have to wake up early tomorrow again and build more! HUGS <3

14 reaktioner på “WORK DAY ONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.