Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:13 | October 21, 2017

WORK DAY ONE

Day one at the school place – tough but amazing day!

Wow, vilken dag! Vi körde igång tidigt och jobbade så hårt i typ 7 timmar. Värmen var galen så man fick pausa mellan byggandet av väggarna, haha! Men vilken känsla det är att bygga hus, wow. Nu vet jag allt om hur man bygger ett hus från grunden, jag har byggt så många väggar idag. Imponerad och stolt över mig själv och gänget! :-) Alla andra härifrån Riohacha var imponerade också, vi byggde dubbelt så fort som dom hade räknat med haha! En rolig liten grej vi tänkte på i slutet av dagen, vi drack otroligt mycket vatten för att inte bli uttorkade i värmen och ingen hade varit kissnödig på hela dagen. Hur knäppt? Haha! Jag har massa bilder att visa er men som ni vet så är det inget super-internet, så det kommer. Vi fick träffa några av barnen idag som ska gå i skolan, oslagbar känsla att se hur glada dom var. Det här är helt klart något av det coolaste jag gjort. Efter det här kommer jag bara vilja göra mer! Det är slitigt att bygga men så värt det. Dags för oss att sova, upp tidigt imorgon igen för mer bygg! PUSS <3

//Wow, what a day! We started early and worked hard for like 7 hours. The heat was insane so you had to break between building walls, haha! But what a feeling it is to build a house, wow. Now I know everything there is to know about building a house from scratch, I’ve built so many walls today. Impressed and proud over myself and the team! :-) Everyone here from Riohacha was impressed too, we built twice as fast as they expected haha! A small little fun thing we thought about in the end of the day, we all had so much water to not be dehydrated in the heat and no one needed to pee all day. How weird? Haha! I have so many pictures to show you but as you know internet is not the best here, so it will come later. We got to meet some of the kids today that will go to the school, unbeatable feeling to see how happy they were. This is for sure one of the coolest things I’ve done. After this I just want to do more! It’s tough to build but so worth it. It’s time for us to sleep, we have to wake up early tomorrow again and build more! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “WORK DAY ONE”

  Om man dricker mycket och svettas mycket och ändå inte kissar så dricker man för litet.
  I tropikerna ska man dricka så mycket att man “kissar champagne” dvs svagt guldfärgad urin.
  Kämpa på!

  Reply

  Om ni inte har med er så försök att få tag på vätskeersättning som återställer salter och annat
  som man förlorar i värmen. Dricker man bara vatten så blir salt- och vätskebalansen rubbad.
  Man kan behöva ersätta magnesium, kalium, kalcium mm som man förlorat.
  Bra också att ha tillgång till vätskeersättning om magen skulle bli dålig.

  Reply

  Så inspirerande det du gör! Du är en sån bra förebild!

  Reply

  This is so amazing! Love what you´re doing :-) Can you tell us more about the project later? Like how did your dad get the idea, and why Riohacha and Colombia? Good luck!!

  Reply

  Gud vad häftigt att ni gör detta! Jag kan tänka mej att det måste vara otroligt “rewarding” att se skolan växa fram. Grymt initiativ!

  Reply

  Åh sådan fin sak, älskar sånt här, vill själv göra något liknande inom mitt sjuksköterskeyrke!<3

  Reply

  I think it’s so great that you want to do something good and want to give something back.
  I would love to do something similar but I’m currently struggling to find a good organization, which one did you choose?
  Keep it on <3

  Reply

  It’s cool that you finally did something for the charity! I hope you continue with similar projects. And remember, even smaller things count :)

  Reply

  It’s so inspiring, I’m so proud of you! Doing good is always rewarding!! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här