RIOHACHA SUNSET

Sunset view over Riohacha after a day of hard work!

Då var vi tillbaka på hotellet igen efter ytterligare en dag med hårt jobb. Varenda muskel i kroppen värker, mina handleder är helt slut efter allt spacklande i varje vägg och fönster och jag har typ aldrig mått så bra i själen. Konstigt kanske, men vilken häftig känsla det är att se hur skolorna börjar ta form. När vi kom tillbaka till hotellet blev det en låång dusch (man är så smutsig exakt överallt, haha) och sen såg vi en superfin solnedgång från hotellrummet. Solnedgång, vatten och typ en miljard palmer – det ger mig lite extra energi. ;-) Nu går ögonen i kors och klockan är 18.30 här, och vi ska sova nu. Klockan står på 05.00 imorgonbitti, det är lättare att jobba innan solen är för stark. Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi sen, PUSS <3

//And we are back at the hotel again after another day of hard work. Every muscle in my body aches, my wrists are destroyed after putting concrete in every wall and window and I’ve never felt as good in my soul. Maybe weird, but what a cool feeling it is to see when the schools are starting to become actual houses. When we came back to the hotel I had a looong shower (you get so dirty exactly everywhere, haha) and then we watched a beautiful sunset from the hotel room. Sunset, water and like a million palm trees – that gives me some energy. ;-) Now my eyes are hard to keep up and it’s 6.30 pm here, and we’re actually going to bed. The alarm is set at 5 tomorrow morning, it’s easier to work before the sun is too strong. Hope you’re having a great sunday and I’ll talk to you later, HUGS <3

12 reaktioner på “RIOHACHA SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.