PARTY SEASON

Gina Tricot mesh body (“Fiona” coming soon!) pants (here!)  – adlinks

Gina Tricot jacket (“Ebba Pearl jacket” coming soon) and dress (here!)  – adlinks

Hej babes! Här kommer två party looks (som jag inte riktigt kommer rocka här i Colombia, jag fotade dessa innan haha) som ni kanske såg i min senaste vlogg för samarbetet med Gina Tricot. Jag älskar att köra på ett säkert kort som skinnbyxor med en genomskinlig topp eller en cool jacka med en enkel svart klänning på fest. Det finns så mycket fint just nu, efter Colombia är jag faktiskt pepp på lite höst och härliga middagar. :-) Ni kan se alla mina favoriter från Gina Tricot HÄR, hoppas ni hittar något ni gillar! Hörs senare med fler updates härifrån Colombia, vi jobbar på för fullt. Massa kärlek <3

//Hey babes! Here are two party looks (that I’m not really rocking here in Colombia, I shot these before haha) that you might have seen in my last vlog for the collaboration with Gina Tricot. I love to go for a safe card like leather pants and a see through top or a cool jacket with a simple black dress for parties. There’s so many nice pieces in store right now, after Colombia I’m actually excited for some fall and nice dinners. :-) You can see all my favorites from Gina Tricot HERE, hope you will find something you like! Talk later with more updates from Colombia, we’re working as hard as we can. Lots of love <3

In collaboration with Gina Tricot.

7 reaktioner på “PARTY SEASON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.