EXPLORING

Exploring Riohacha on the hunt for snacks, haha!

Hej babes! Idag efter en tuff dag så kom vi alla utslagna till hotellet. Det var otroligt varmt idag, säkert över 40 grader och ingen vind. Svetten rann bokstavligt talat överallt, in i ögonen till exempel haha! Men – vi vill ju få klart allt så det var bara slita på och dricka massa vatten. Man blir sliten dock, värmen gör en otroligt trött snabbt. Det börjar bli fint nu och snart klart, det är en magisk känsla. Att vi har byggt två skolor helt med egna händer, mäktigt och vilket gäng vi är! Vi åt en tidig middag på taket allihopa och sen gick vi ut för att leta snacks till morgondagen. Första gången vi har energi för att gå ut och kolla runt lite. Kul att få se lite av stan, så mysigt och fint. Väldigt färgglatt också, måste ha energi någon dag och gå ut och fota lite. Den energin har inte riktigt funnits på kvällarna. ;-) Vi strosade runt, köpte lite snacks och dricka och sen gick vi tillbaka till hotellet. Nu ska vi släcka ner här och ladda för imorgon, två dagar kvar innan invigningen! PUSS <3

//Hey babes! Today after a tough day we all came back destroyed to the hotel. It was so hot today, probably over 40 degrees and no wind. The sweat was pouring literally everywhere, in my eyes for example haha! But – we want to finish it so we just had to push and drink lots of water. You get tired though, the heat makes you tired quickly. It’s starting to finish up now, it’s such a magical feeling. That we’ve built two schools with our own hands, a powerful feeling and what a team we have here! We had an early dinner together on the roof top and then we went out to look for snacks for tomorrow. First time we have energy to walk around a bit. Fun to see a bit of the town, so cozy and pretty. Very colorful too, I have to have energy to go out and shoot some here too. That energy hasn’t really been there at night. ;-) We strolled around, bought some snacks and drinks and then we walked back to the hotel. Now we’re gonna turn off the lights and prepare for tomorrow, two days left before the opening! HUGS <3

14 reaktioner på “EXPLORING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.