LEO AND LACE

Scarf from Riohacha/ Na-Kd kimono (here!) – adlink/ Grlfrnd Denim shorts/ Kanas sandals

Hej babes! Här kommer kvällens outfit, skön och en touch av Riohacha. ;-) Vi fick inte bara en stråhatt, utan jag fick även den här söta lilla mössan. Gillar den massor! En vit långklänning, den här leopardhatten och röda läppar… Det får bli nästa gång, den passar ju minst lika bra till den här spets-kimonon. :-) Gick till väggen utanför hotellet och fotade, orkade inte gå längre idag haha! Vi kommer nog hinna färdigt med allt imorgon, så kör vi invigning med alla barn på fredag. Längtar! Jag har träffat min nya bästis, en liten kille som är 10 år och världens sötaste. Han kommer alltid och hänger när jag jobbar eller tar en drickspaus. Idag frågade jag om han inte hade en klass eftersom alla andra barnen var borta, då såg han riktigt busig ut och skrattade haha! Jag tvingade honom att gå tillbaka till klassrummet igen, inte ok att skolka berättade jag för honom. Nu sova och göra oss redo för sista rycket imorgon, vilken resa vi har haft! PUSS <3

//Hey babes! Here’s tonight’s outfit, comfy with a touch of Riohacha. ;-) We didn’t just get a beach hat, I also got this cute hat. I like it a lot! A white long dress, this leo hat and red lips… That is for next time, it works just as good with this lace kimono. :-) Went to a wall right by the hotel to shoot this, didn’t have the energy to walk longer haha! We will probably be done with the building tomorrow, so we can do the opening with all the kids on friday. Can’t wait! I’ve met my new bestie, a 10 year old boy and he’s the cutest ever. He always comes to hang out when I work or go for a drink break. Today I asked him if he didn’t have a class since all the other kids were gone, he just looked super sneaky and laughed haha! I forced him to go back to the class room again, not ok to skip class I told him. Now it’s time to sleep and get ready for the last push tomorrow, what a trip it’s been! HUGS <3

9 reaktioner på “LEO AND LACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.