COLOMBIA VLOG

A vlog from our second day here – when we just started with the build!

Hej babes! Här kommer äntligen en vlogg härifrån! Jag filmade andra dagen och hade tänkt posta den ganska direkt, men det har tagit mig några dagar att orka ta tag i redigeringen. ;-) Här är den iallafall, början på vårt projekt här borta. Ni får hänga med under en dag på plats, jag visar lite hur vi bygger och ni får se området. Jag kommer älska att kunna kolla tillbaka på det här om några månader/år och komma ihåg exakt hur det var. Minnen för livet! Vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter invigningen som var otroligt fin. Vi fick så mycket kärlek av allihopa, vi alla var helt rörda. <3 Hoppas ni gillar vloggen så hörs vi sen, puss!!

//Hey babes! Here’s finally a vlog from here! I filmed our second day here and I was planning to post it almost straight away, but it took a few days before I had the energy to start editing. ;-) Here it is at least, the start of our project over here. You get to come along during one day at the school, I show how you build and you also get to see the area. I will love to look back at this in a few months/years and remember exactly how it was. Memories for life! We just got back to the hotel after the grand opening that was incredible. We got so much love from all of them, we were all so emotional. <3 Hope you like the vlog and I’ll talk to you later, hugs!!

11 reaktioner på “COLOMBIA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.