COLOMBIA MOMENTS

Moments from our days here, hard work and lots of amazing kids! <3

Hej hjärtan. Idag vaknade vi upp och skulle inte åka till skolområdet… Konstig känsla. Det har liksom blivit en vardag här nu, vi vaknar innan 5, äter våra inplastade mackor till frukost och sveper en kopp kaffe, jobbar hela dagarna och svettas, hoppar in i bussen igen helt utslagna och kommer tillbaka till hotellet och äter middag innan läggdags. Det har varit den bästa resan i hela mitt liv! Wow. Längtar redan till nästa resa vi ska göra, vi ska börja planera det så fort vi kommer hem. Jag kommer sakna barnen mest, vilka underbara små människor! Och såklart – gänget vi har varit här med. <3 Så mycket kärlek till allt och alla här borta! Nu ska vi ut på stan en sväng och se lite mer av stället vi är på, igårkväll när vi skulle ut så kom ovädret in så vi stannade inne tills det var lugnt. Då blev det mexikanskt till middag och sen en film. Hörs senare, massa kärlek <3

//Hey loves. Today we woke up and we didn’t go to the school area… Weird feeling. It’s like our every day life here now, we wake up before 5, have our toasts that are wrapped in the morning and then chug a cup of coffee, working all day and sweat, jumping back in the bus again totally exhausted and then get back to the hotel for dinner and sleep. It has been the best trip of my life! Wow. I already look forward to our next trip, we’re gonna plan it as soon as we get back home. I will miss the kids the most, amazing little human beings! And of course – the team we’ve been here with. <3 So much love for everything and everyone over here! Now we’re gonna head out and walk around town and see a bit more of this place, last night when we were heading out the weather came in so we stayed in until it was calm again. Then we had mexican for dinner and then watched a movie. Talk later, lots of love <3

6 reaktioner på “COLOMBIA MOMENTS”

 • Sofia says:

  Jag började följa dig och Jon i somras någon gång och tycker ni är superhärliga, roliga och varma människor hela gänget! Att nu även få följa med er under resan till colombia så har ni ju växt ännu mer i mina ögon! Jag har sett potentialen hos er till detta länge faktiskt! Så känns extra häftigt att få följa er under en sådan här resa ni alltid kommer bära med er! Minnena kommer komma till er ibland, saknaden av alla människor och miljön! Även om allt såklart är mycket tryggare hemma så fanns det ändå något oslagbart i att vara iväg! Jag minns fortfarande alla tio barnens namn i den lilla dagisklass jag tog hand om i Indien under fyra veckor i februari 2016. Hur de glatt ropade ”friend friend” efter mig och de andra volontärerna. Hur det kom en försiktig liten hand från en flicka som behövde hjälp när hennes lilla toffs hade kanat av håret. Hur de var högt och lågt och överallt när vi skulle leka lite ute innan deras lunch och hur just lunchen kunde vara en utmaning att få ner i deras magar vissa gånger. Jag kommer antagligen aldrig åka tillbaka just dit då jag vill få se så mycket mer av världen och just detta projekt egentligen inte kändes som det var i så stort behov av min hjälp. Men de kommer ändå alltid finnas med mig!

  Tack för att ni delat med er!!
  Kram

 • Ellie says:

  The pics are amazing!<3
  But more importantly, the thing you've done there is so inspiring!!!<3
  SPEECHLESS!!!

  http://www.blogellive.com

 • Liz Keppler says:

  SO AWESOME!! If your crew or the group you are working with are ever seeking volunteers I would love to help!

 • Liena Snow says:

  You and your family and all the team has done amazing work! So happy for you.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Lucie says:

  This must be such a rewarding experience! You must get so much richer by doing something like this.
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Joana-Naomi says:

  Hi Janni,
  just saw your work in comlombia and wondered if you guys need help for the next time?
  From the bottom of my heart I want to help building something good for people!

  Please let me know if there is any opportunity!

  Best regards,
  Joana-Naomi

Leave a Reply

Your email address will not be published.