THE TRIP OF MY LIFE

The crew from our trip (+ Benni), the best experience of my life! 

Hej babes! Nu är vi hemma igen efter en 23 timmars lång resa. Det har gått supersmidigt att flyga, så det var en skön resa. Lång däremot, så nu är man lite sliten! Vi ska egentligen bara sova några timmar och sen hoppa in i bilen och köra till Marbella, haha! En liten resa på ca 14-15 timmar… ;-) Vi körde ju hit med pappa och lovade att åka med honom tillbaka så han slipper köra hela vägen själv, han försöker säga att vi inte behöver det men man vill ju inte svika så, haha! Vilken resa det har varit. Helt otrolig! Nu ska jag försöka smälta allt och ni kommer få mer updates från våra dagar där. Nu – sömn och sen bilresa. Hörs imorgon, PUSS <3

//Hey babes! Now we’re back home again after a 23 hours long trip. It’s been super smooth to travel, so it was a nice trip back. Long though, so now we’re a bit tired! We’re just gonna sleep for a few hours and then jump in the car and drive to Marbella, haha! A short trip for about 14-15 hours… ;-) We drove here with my dad here and promised to go back with him so he doesn’t have to drive all the way back alone, he’s trying to tell us that we don’t need to go but we don’t want to ditch him like that, haha! What a trip it’s been. Just insane! I’m gonna need some time to just melt everything and you’ll get more updates from our days there. Now – sleep then road trip. Talk tomorrow, HUGS <3

2 reaktioner på “THE TRIP OF MY LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.