SIMPLE BASICS

Chimi glasses (here!)/ Na-Kd shirt (here!)/ Grldfrnd denim skirt (here!)/ Shoes from Colombia  – adlinks

Hello från Marbella!! Vi är äntligen framme efter en lååång resa, den började ju redan i Riohacha vilket känns som en evighet sedan haha! Resan hit har gått super, jag sov lite i bilen och det är väldigt fina vägar genom Spanien. Vi svängde förbi och hämtade indisk mat när vi nästan var framme, så det har vi ätit och nu ligger vi på soffan. Skönt! Här är en look från Colombia, en väldigt basic look som alltid funkar. En vit skjorta kan man ha till allt, shorts, kjol, jeans eller vad som. Vitt och jeans är en favoritkombo som alltid funkar! :-) Det som saknades var en färgglad handväska till, men jag hade faktiskt inte med mig några handväskor. Kändes inte som jag skulle behöva det där borta. Jag kommer troligtvis decka i soffan om några minuter, så vi hörs imorgon med mer energi. Massa kärlek <3

//Hello from Marbella!! We’re finally here after a looong trip, it started in Riohacha which feels like ages ago haha! The trip here went great, I slept a bit in the car and the roads are so nice in Spain. We passed by and picked up indian food when we arrived, so we just ate that and now we’re on the couch. Finally! Here’s a look from Colombia, a very basic look that always works. You can have a white shirt with everything, shorts, skirt, jeans or whatever. White and denim is a favorite combo that always works! :-) The only thing missing was a colorful bag, but I didn’t bring any handbags there. Didn’t feel like I would need one there. I will probably pass out on the couch in a few minutes, so I’ll talk to you tomorrow with some more energy. Lots of love <3

9 reaktioner på “SIMPLE BASICS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.