FRUIT AND STRIPES

H&M top/ Storets skirt/ Shoes from Colombia

Hej babes! Så skönt att sova en hel natt i en säng, välbehövligt efter de senaste dagarna med non stop resande. ;-) Vaknade, åt frukost och tog en dusch. Känner mig som en ny människa, haha! Även om det är skönt att vara tillbaka saknar jag Colombia redan, jag fastnade verkligen för det stället. Vi utforskade inte tillräckligt enligt mig, vi var ju upptagna med att bygga skola som ni vet. Sista kvällen gick vi på stan och kollade in marknaden. Frukt överallt och bara en härlig vibe! Jag köpte en ring med en palm på, och det var bara det. Ni vet ju min kärlek för palmer, så när jag såg ringen köpte jag den direkt. ;-) Idag ska jag spela in en sminkvideo och senare idag vill jag gå på en långpromenad! Känns som jag suttit ner i 3 dygn typ, flygplan och bilresa… PUSS <3

//Hey babes! It was so nice to sleep for a full night in a bed, very needed after the last few days of non stop traveling. ;-) Woke up, had breakfast and just had a shower. I feel like a new person, haha! Even if it’s nice to be back I miss Colombia already, I really loved that place. We didn’t explore enough in my opinion, we were busy building a school as you know. We went out to town our last night to check out the market. Fruit everywhere and just a great vibe! I bought a ring with a palm tree on it, and that was it. You guys know my love for palm trees, so when I saw the ring I bought it straight away. ;-) Today I’m gonna film a make up video and later today I want to go for a long walk! Feels like I’ve been sitting down for 3 days straight, airplanes and car rides… HUGS <3

12 reaktioner på “FRUIT AND STRIPES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.