FRIDAY 03.11.17

Hej babes! Här kommer lite bilder från dagen, ni brukar ju gilla såna inlägg. :-) Vi gjorde inte så jättemycket, åkte och åt en lunch på Manuka vid La Canada. Pappa köpte lite saker (målarfärg och trädgårdsredskap), sen kollade vi in den nya Iphone X. Fanns såklart inte att köpa, men kul att se den!

//Hey babes! Here are some snaps from our day, you usually like posts like that. :-) We didn’t do that much, went for lunch at Manuka by La Canada. My dad bought some stuff (paint and garden stuff), then we checked out the new Iphone X. Of course they didn’t have any in stock, but it was fun to see it!

Vi beställde in massa olika rätter, sallader med avokado, keso, quinoa sallad, quesadillas, wrap och burgare. Mums!

//We ordered lots of different dishes, salads with avocado, cottage cheese, quinoa salads, wrap and burger. Yum!

Haha, var bara tvungen att lägga till den här bilden! The real me “nu har vi nån bild säkert” säger jag garanterat, haha! Tack älskling för att du orkar fota mig. :-))

//Haha, I just had to add this picture! The real me “I think we have a pic now” is for sure what I’m about to say, haha! Thanks love for having the energy to shoot photos of me. :-))

Vi åkte hem och hämtade upp hunden för att åka ner till stranden och promenera!

//We went home to pick up the dog and then go to the beach for a walk!

Vi fick sällskap av en vän och hans två hundar, Rut och Agda. <3 Sötnosarna!

//We got some company by a friend and his two dogs, Rut and Agda. <3 Cuties!

Jag hittade en vägg som matchade min tröja, så jag tvingade upp Maxi för en bild. ;-) Den här hunden i mitt hjärta, världens snällaste och gladaste.

//I found a wall that matched my shirt, so I forced Maxi to sit there for a picture. ;-) This dog in my heart, the nicest and happiest dog ever. 

Ser ni hur glad han är för att han får springa hur mycket han vill i sanden? Tungan hänger ut pga trötthet, haha! Ni ser hur stranden går, vi gick hela vägen längs vattnet.

//Can you see how happy he is because he gets to run around as much as he wants in the sand? His tongue is hanging out because he’s tired, haha! You can see the beach, we walked along the water all the way.

Sen gick vi svettiga tillbaka hela vägen, tog nog lite över en timme och det var så himla skönt! Perfekt temperatur, skönt att gå i sanden och härligt sällskap! Vi stannade och köpte med oss mat till ikväll på vägen hem, jag kokar potatis nu och ska börja steka lax. Benni sköter sallad och sås idag! Efter middag blir det film och häng i soffan, en perfekt fredag enligt mig. Ha en fin fredag babes, puss och kärlek <3

//Then we walked back all the way completely sweaty, it took over an hour and it was so nice! Perfect temperature, nice to walk in the sand and great company! We stopped on the way home to buy food for tonight, I’m boiling potato at the moment and will start with the salmon now. Benni will be in charge of salad and sauce today! After dinner we’re just gonna watch a movie and hang on the couch, a perfect friday according to me. Have a great friday babes, kisses and love <3

7 reaktioner på “FRIDAY 03.11.17”

Leave a Reply

Your email address will not be published.