COATS AND BOOTS

1. here!/ 2. here! 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!   – contains adlinks

Hej hjärtan! Vi startade dagen med ett crossfit-pass… Notera mina tre punkter, haha! Fy f*n vad jobbigt det var, jag har nog aldrig varit så trött under ett träningspass. Jetlag och noll träning gör väl så med en, riktigt tufft men skönt efteråt. Som alltid. :-) Nu har jag duschat, fått i mig mat och ska snart åka ner till hamnen och fixa mina bryn och fransar. Dom blir alltid så solblekta i solen och det har öppnat ett nytt ställe här som mina vänner härifrån har rekommenderat, så jag ska testa det idag. :-) Vi har ganska dåligt väder här just nu, för en gångs skull. Nu är jag sugen på snygga boots och mysiga jackor! Spanade in några webshoppar och ovan är mina favoriter. Mina absoluta favoriter är nummer 1, 3, 5 och 10. Hade gärna haft alla dom plaggen här hemma nu! Hoppas ni hittar något ni gillar, hörs sen. PUSS <3

//Hey loves! We started the day with a crossfit session… Take note of my three dots afterwards, haha! Holy sh*t it was though, I don’t think I’ve ever been as tired during a workout. Jetlag and zero training does that to you I guess, super tough but nice afterwards. As always. :-) I just had a shower, ate some food and soon we’re heading down to the port to get my brows and lashes fixed. They always get so bleached from the sun and they opened a new place here that my friends from here recommend, so I’m gonna try it today. :-) The weather is pretty bad here right now, for once. I feel like wearing nice boots and cozy jackets! Checked out some webshops and above are my favorites. My absolute favs are number 1, 3, 5 and 10. Would’ve loved to have all those pieces at home now! Hope you find something you like, talk later. HUGS <3 

6 reaktioner på “COATS AND BOOTS”

 • Liena Snow says:

  Great picks! I really like the pastel pink boots.
  Have a lovely day.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

 • mamma says:

  Du är sååå välkommen till “våran butik” – där har vi många fina kängor/boots. Kom gärna förbi nästa vecka när du är här, så får du se vad vi har att erbjuda. puss o kram mitt <3

 • Alltid jobbigt att komma tillbaka till träningen efter ett uppehåll eller när man är trött o så, men grymt att du tog dig igenom! Gav mig lite pepp tills idag när jag ska träna :)

 • Martina says:

  Hej.
  Jag funderar på att göra en längre resa nästa år, 2-3 veckor till något större ställa. Kan inte du ge dina bästa tips på att boka/planera ett större resemål. Vilka länder skulle du rekommendera, bokar du flyg och hotell separat?

  • janni says:

   Oj vad svårt… Jag älskar ju Bali, och där man kan vara länge och utforska massor! :-) Jag bokar det alltid separat, tycker det är enklare. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.