Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:46 | November 6, 2017

BREAKFAST DATE

Breakfast date with these cuties at Celisioso! <3

Hej babes! Förlåt för sent inlägg, men den här dagen flög iväg. Så mysig förmiddag däremot! Jag bestämde igårkväll att jag skulle möte upp Edita, hennes dotter Alba och Frida för en morgonprommis. Vi körde ner till stranden runt 08.30 och började gå längs vattnet. När vi hade gått i typ en timme började vi bli hungriga och insåg att Celisioso låg precis ovanför. Vi knatade upp och beställde acai och matcha bowls, sen massa juicer och kaffe. :-) Vi var ju tvungna att fira förlovningen!! Har typ fortfarande inte förstått det… Haha! Avslutade med en turmeric-latte och massa snack innan vi gick tillbaka mot hamnen. Lilla Alba är ju så söt så man smälter… Det där lockiga håret och dom små söta ögonen. <3 Vi stannade i lekparken en stund så hon fick leka av sig och sen mötte jag upp Itzi för en fika/lunch. Helt plötsligt var klockan eftermiddag och jag sitter fortfarande här i mina träningskläder. Så mysigt med massa kompistid på en och samma dag! Nu ska jag jobba lite och sen får vi se vad vi hittar på. Hörs senare, PUSS <3 (Ps. TACK för alla grattis, ni är underbara!)

//Hey babes! Sorry for the late post but this day flew by. Such a nice day though! I decided last night that I was meeting up with Edita, her daughter Alba and Frida for a morning walk. We drove down to the beach around 8.30 and started walking along the water. When we’d been walking for around an hour we got hungry and realized Celisioso was right there. We walked up and ordered acai and matcha bowls, and lots of different juices and coffee. :-) We had to celebrate the engagement!! Haven’t really understood it yet… Haha! Finished with a turmeric latte and lots of talking before we walked back towards the port. Little Alba is so cute my heart is melting… That curly hair and cute little eyes. <3 We stopped by the playground so she could run around a bit and then I met up with Itzi for lunch. All of a sudden it was afternoon and I’m still here in my workout clothes. So cozy with lots of friends-time on the same day! Now I’m gonna get some work out of the way and then we’ll see. Talk later, HUGS <3 (Ps. THANKS for all your congratulations, you guys are the best!)


13 kommentarer13 kommentarer om “BREAKFAST DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Janni,
  first of all CONGRATZ!
  Just want to ask about your yellow jumper. Where does it come from? I looooveee the color. So positive!

  Thank you
  Anna

  Reply
 • Thanks babe <3 It's from Hush Homewear! :-) Xx

  Reply
 • Tröjan Janni, tröjan! ? Varifrån är den? Så jäkla dösnygg! ??? Och ett superstort grattis till Er förlovning! ❤️

  Reply
 • Den är ifrån Hush Homewear! :D Och TACK!! <3

  Reply
 • Wonderful photos! And Acai bowls look so delicious.
  Much love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • This looks like the perfect breakfast and congrats to the engagement!
  xx Nicki
  http://www.morningelegance.de

  Reply
 • This yellow jumper.. and riiinng! :)

  Reply
 • Hi Janni!
  From where is the yellow sweater?
  xx B

  Reply
 • It’s from Hush Homewear! :D Xx

  Reply
 • Kollar på Jons vlogg nu. Gråter som ett barn och ryser över hela kroppen!! (Gapade och satte händerna för munnen när han gick ner på knä) Känns ju som man känner er, och ni är såå fina tillsammans! Meant to be!!!!

  Stort grattis!!! <3<3<3

  Reply
 • Men sötnos, haha! <3 Stor kram!!

  Reply
 • Hi Janni,

  Where is the yellow sweater from?:)

  Reply
 • Hush Homewear! :D Xx

  Reply