LASHES & BROWS

I tried a new place in Marbella for brows and lashes!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, ska börja packa ihop här hemma och göra mig redo för att flyga till Stockholm. Jag ska dit i två dagar för jobb, och såklart passa på att träffa syster, barnen och mamma. <3 I helgen var jag och färgade fransar och bryn, jag gillar ju att göra det ibland. Brynen är alltid lite läskigt, jag brukar ju alltid gå till Tilda på Rapide Brow Bar i Stockholm men jag pratade med Itzi (en vän härifrån) och hon rekommenderade det här stället. Jag tänkte att jag lika gärna kunde prova och jag blev supernöjd! Så himla fint ställe och supertrevlig personal. Skönt att ha ett till ställe jag kan gå till, så jag inte behöver åka till Stockholm varje gång haha! ;-) Nu måste jag packa ihop och kramas med Jon som stannar… Hörs lite senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, I have to start packing up here and get ready to fly to Stockholm. I’m going there for two days for work, and of course to see my sister, the kids and my mom. <3 This weekend I went to tint my lashes and brows, I like to do that sometimes. The brows are always a bit scary, I usually go to Tilda at Rapide Brow Bar in Stockholm but I talked to Itzi (a friend from here) and she recommended this place. I thought I could try it and got super happy with the result! Such a nice place and super nice staff. Nice to have another place that I can go to too, so I don’t have to go to Stockholm every time haha! ;-) Now I have to pack up and cuddle with Jon, he will stay here… Talk later, hugs <3

18 reaktioner på “LASHES & BROWS”

 • Jil says:

  I’m so happy for you, because of your engagement! I send you big hugs :)
  I would like to know where your outfit on this pictures is from, it looks (as always) amazing :D

 • Frederik says:

  Where are the pants from!!! Love it

 • Liena Snow says:

  You look amazing! Have a lovely day.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Kia says:

  Skriver här också så att du inte missar frågan då jag är väldigt nyfiken, stenfantast som jag är! :D

  Stort grattis till er båda! Fantastiskt fin ring! Vilken gigantisk sten! :D är det en diamant eller en moissanit/amora gem, eller liknande? :D

 • Simi says:

  I love the result.. well I don´t really have brows..the´re very spare and light and no shape..I love them bold and nice..I am thinking about buying som products for growing or something..

  http://www.sinnamona.blogspot.com

 • Alice says:

  Heej :) !
  En anledning till varför jag tokälskar din blogg (överdriver inte om jag säger att jag kikar in fleeeera gånger om dagen för att kolla om det kommit upp något nytt) är att dina inlägg är tagna direkt ur din vardag utan en massa reklam och samarbeten. Flera andra bloggar jag läser innehåller enormt mycket samarbeten, reklam osv. Visst finns det samarbeten här på din blogg också, men inte alls i samma utsträckning.
  Så, till min fråga, vad är din inkomstkälla? Jag menar när du jobbar, vad är det du gör då? (förutom tar bilder, redigerar och skriver texter) Har du något mer projekt bredvid bloggen som du jobbar med?
  Kram <3

  • janni says:

   Men tack fina! <3 Jag gör ju samarbeten, men för mig är det viktigt att sprida ut och såklart viktigast att det är något jag gillar. Jag skulle aldrig göra ett samarbete jag inte står för. :-) Just nu jobbar jag med bloggen, och såklart några saker på sidan om men allt sånt får ni se tillslut. Kram!

 • emma says:

  Where are the pants from? <3 love them

 • Liz Keppler says:

  Love that leopard jacket. Where are the pants from!? Congratulations!!

 • Så härligt att pyssla om sig sådär. Och speciellt när resultatet blev så bra!!

 • Sophie says:

  Dear Janni where is your coat from? I looove it! You look
  Amazing like always!

 • tank trouble says:

  I helgen var jag och färgade fransar och bryn, jag gillar ju att göra det ibland….

 • Appreciating the time and energy you put into your blog and in depth information you present.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed
  information. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google
  account.

 • If some one wishes expert view regarding running a blog after that i suggest
  him/her to go to see this web site, Keep up the pleasant work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.