Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:26 | November 7, 2017

LASHES & BROWS

I tried a new place in Marbella for brows and lashes!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, ska börja packa ihop här hemma och göra mig redo för att flyga till Stockholm. Jag ska dit i två dagar för jobb, och såklart passa på att träffa syster, barnen och mamma. <3 I helgen var jag och färgade fransar och bryn, jag gillar ju att göra det ibland. Brynen är alltid lite läskigt, jag brukar ju alltid gå till Tilda på Rapide Brow Bar i Stockholm men jag pratade med Itzi (en vän härifrån) och hon rekommenderade det här stället. Jag tänkte att jag lika gärna kunde prova och jag blev supernöjd! Så himla fint ställe och supertrevlig personal. Skönt att ha ett till ställe jag kan gå till, så jag inte behöver åka till Stockholm varje gång haha! ;-) Nu måste jag packa ihop och kramas med Jon som stannar… Hörs lite senare, puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, I have to start packing up here and get ready to fly to Stockholm. I’m going there for two days for work, and of course to see my sister, the kids and my mom. <3 This weekend I went to tint my lashes and brows, I like to do that sometimes. The brows are always a bit scary, I usually go to Tilda at Rapide Brow Bar in Stockholm but I talked to Itzi (a friend from here) and she recommended this place. I thought I could try it and got super happy with the result! Such a nice place and super nice staff. Nice to have another place that I can go to too, so I don’t have to go to Stockholm every time haha! ;-) Now I have to pack up and cuddle with Jon, he will stay here… Talk later, hugs <3


15 kommentarer15 kommentarer om “LASHES & BROWS”

  I’m so happy for you, because of your engagement! I send you big hugs :)
  I would like to know where your outfit on this pictures is from, it looks (as always) amazing :D

  Reply

  Skriver här också så att du inte missar frågan då jag är väldigt nyfiken, stenfantast som jag är! :D

  Stort grattis till er båda! Fantastiskt fin ring! Vilken gigantisk sten! :D är det en diamant eller en moissanit/amora gem, eller liknande? :D

  Reply

  I love the result.. well I don´t really have brows..the´re very spare and light and no shape..I love them bold and nice..I am thinking about buying som products for growing or something..

  http://www.sinnamona.blogspot.com

  Reply

  Heej :) !
  En anledning till varför jag tokälskar din blogg (överdriver inte om jag säger att jag kikar in fleeeera gånger om dagen för att kolla om det kommit upp något nytt) är att dina inlägg är tagna direkt ur din vardag utan en massa reklam och samarbeten. Flera andra bloggar jag läser innehåller enormt mycket samarbeten, reklam osv. Visst finns det samarbeten här på din blogg också, men inte alls i samma utsträckning.
  Så, till min fråga, vad är din inkomstkälla? Jag menar när du jobbar, vad är det du gör då? (förutom tar bilder, redigerar och skriver texter) Har du något mer projekt bredvid bloggen som du jobbar med?
  Kram <3

  Reply

  Men tack fina! <3 Jag gör ju samarbeten, men för mig är det viktigt att sprida ut och såklart viktigast att det är något jag gillar. Jag skulle aldrig göra ett samarbete jag inte står för. :-) Just nu jobbar jag med bloggen, och såklart några saker på sidan om men allt sånt får ni se tillslut. Kram!

  Reply

  Så härligt att pyssla om sig sådär. Och speciellt när resultatet blev så bra!!

  Reply

  Dear Janni where is your coat from? I looove it! You look
  Amazing like always!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här