PHOTOSHOOT DAY

Ready to shoot with Nelly today <3

God morgon babes! Min dag startade tidigt, taxin kom tidigt och när jag kom fram till studion fanns det frukost. Så gott! :-) Jag hade en natt där jag inte sov så mycket, lilla Livia måste ha varit förvirrad inatt och kom upp till mig och la sig i soffan och sov bredvid mig haha! Hon drömde massor och låg och pratade och sparkade runt. Helt plötsligt sa hon högt att hon måste borsta tänderna, och jag frågade bara va!? Haha, sen insåg jag att hon låg och blundade och drömde. Sötnos. <3 Nu har jag fått smink och ska byta om till första looken, sen är det plåtning hela dagen. Så kul!! Puss, hörs sen. <3

//Good morning babes! My day started early, my cab arrived early and when I arrived to the studio they had breakfast prepared. So nice! :-) I had a night when I didn’t sleep that much, little Livia must’ve been confused tonight and came up to me and slept next to me on the couch haha! She was dreaming a lot so she talked and kicked around. All of a sudden she said that she needed to brush her teeth loud, and I just said what!? Haha, then I realized she had her eyes closed and was just dreaming. Cutie. <3 Now my make up is done and I’m gonna shoot the first look, after that I have a day full of photoshoot. So much fun!! Hugs, talk later. <3

15 reaktioner på “PHOTOSHOOT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.