Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:38 | November 9, 2017

PHOTOSHOOT DAY

Ready to shoot with Nelly today <3

God morgon babes! Min dag startade tidigt, taxin kom tidigt och när jag kom fram till studion fanns det frukost. Så gott! :-) Jag hade en natt där jag inte sov så mycket, lilla Livia måste ha varit förvirrad inatt och kom upp till mig och la sig i soffan och sov bredvid mig haha! Hon drömde massor och låg och pratade och sparkade runt. Helt plötsligt sa hon högt att hon måste borsta tänderna, och jag frågade bara va!? Haha, sen insåg jag att hon låg och blundade och drömde. Sötnos. <3 Nu har jag fått smink och ska byta om till första looken, sen är det plåtning hela dagen. Så kul!! Puss, hörs sen. <3

//Good morning babes! My day started early, my cab arrived early and when I arrived to the studio they had breakfast prepared. So nice! :-) I had a night when I didn’t sleep that much, little Livia must’ve been confused tonight and came up to me and slept next to me on the couch haha! She was dreaming a lot so she talked and kicked around. All of a sudden she said that she needed to brush her teeth loud, and I just said what!? Haha, then I realized she had her eyes closed and was just dreaming. Cutie. <3 Now my make up is done and I’m gonna shoot the first look, after that I have a day full of photoshoot. So much fun!! Hugs, talk later. <3


15 kommentarer15 kommentarer om “PHOTOSHOOT DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Looks amazing! Have a great day and shoot.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

  Reply
 • Haha vad mysigt med lite sovsällskap! Hon är ju så söt :D

  Reply
 • Welcome to the pleasure of Parenthood haha :)
  Have Fun today and some kisses for Livia and Valter

  Reply
 • Hahaha, not ready yet then! ;-) Xx

  Reply
 • beautiful! :)

  http://www.evakapsta.com

  Reply
 • All that makeup looks so fun to play with!

  Reply
 • Hei Janni, på Jon sin siste vlog har du på noen oransje bukser de var sååå fine, hvor er de fra? xxx

  Reply
 • Hej Janni! Jag såg att du lagt ut lite grejer till försäljning och jag funderar på att lägga bud på ett par av skorna i strl 38. Men jag pendlar lite mellan 38 och 39 beroende på modell, tror du att dina skor kan passa mig då? Förstår att det är svårt för dig att veta men tänkte utifrån vad du oftast har för storlek på skor, kram!

  Reply
 • Hej fina! Hmm svårt, jag har alltid strl 38 så jag skulle säga att jag är en 38, inte 38-39.. Så jag kan inte säga hur du ska göra, svårt haha! Kram!

  Reply
 • Så fin :D

  http://nouw.com/annasundin/friday-31959262

  Kika gärna in för tävling under dagen! :)

  Reply
 • Det du har på dig ser så snyggt och cool ut, kan du berätta mer om det? (Kimono? Kofta? Kappa?) :)

  Reply
 • Kimono från Indiska! Xx

  Reply
 • Tack snälla! Måste dit IDAG! :D

  Reply
 • wauw looks beautyfull! What kind of camera is it?

  Reply
 • Thanks babe <3 It's my Leica Q :-) Xx

  Reply