SUNGLASSES

First pair of sunglasses from RayBan (here!) and the second one from Le Specs (here!) – both from Lensway. – Collaboration.

God morgon hjärtan! Ni vet ju min kärlek för solglasögon, jag har säkert 100 par (haha) och tycker det gör så mycket för en outfit. Just nu gör jag ett samarbete med Lensway där jag har valt ut mina favoriter. Det första paret kommer från RayBan och är redan mina nya favoriter, funkar till exakt allt. Det andra paret fastnade jag för direkt, ger en lite “coolare” look och matchade mina silverskor perfekt. ;-) Lensway har en väldigt bra mix på märken och solglasögon, och dom har även linser och vanliga glasögon etc etc. Med koden “Jannivip” får ni 20% rabatt på deras solglasögon, linser och tillbehör. Dom har även en tävling där man kan vinna en resa till Paris, ni hittar mer info om hur ni tävlar på deras hemsida HÄR! Hoppas ni hittar något ni gillar och lycka till! Jag sitter på flygplatsen redan och ska snart hoppa på flyget till Monaco. Ska bli skönt att komma hem… PUSS <3

//Good morning loves! You all know my love for sunglasses, I probably have like 100 pairs (haha) and I think it does a lot for an outfit. Right now I’m doing a collboration with Lensway and I’ve picked out my favorites. The first pair is from RayBan and they’re my new favorites, works with exactly everything. I fell for the other pair straight away, gives a “cooler” look and matched my silver shoes perfectly. ;-) Lensway really has a great mix of brands and glasses, and they also have lenses and regular glasses etc etc. The code “Jannivip” gives you 20% off on their sunglasses, lenses and accessories. They also have a competition going on where you can win a trip to Paris, you’ll find more info on their website HERE! Hope you’ll find something you like and good luck! I’m at the airport already and will soon get on the flight to Monaco. Will be nice to come home… HUGS <3

In collaboration with Lensway.

14 reaktioner på “SUNGLASSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.