BTS PHOTOSHOOT

Amazing team on set for the Nelly campaign we shot in Stockholm! <3

God morgon hjärtan! SÅ härligt att vakna upp här hemma, solen skiner, jag gick ut på balkongen och möttes av stranden, palmer och ett lugnt Monaco. Jag älskar det här stället så mycket! <3 Jag kom fram efter lunch igår och fixade hemma, handlade mat och bara njöt av att vara här. Började kolla Gåsmamman säsong 3, och streckkollade 6 avsnitt… Jag älskar svenska serier (tyc Beck, Wallander) och den här är på en helt ny nivå. Så otroligt bra och spännande! Hett tips. :-) Anyways, här kommer lite bilder från plåtningen i torsdags. Drömteamet! Jag har alltid så kul när jag jobbar med Nelly, och jag har plåtat några kampanjer med Kenza och Anniken nu och det är alltid lika härligt! Det ska bli kul att se resultatet, vilket är väldigt snart. Det var jul/nyårs-kampanj, så mycket festkläder. Tack gänget för en grym dag! Nu – promenad och kanske någon timme på stranden… Jag är här själv så ska försöka njuta av egentid. :-) PUSS <3

//Good morning loves! SO nice to wake up here at home, the sun is shining, I went out on the balcony and got welcomed with the beach, palm trees and a calm Monaco. I love this place so much! <3 I arrived after lunch yesterday and just organised at home, did some grocery shopping and just enjoyed being here. I started watching Gåsmamman (a swedish drama serie) season 3, and watched 6 episodes in a row… I love swedish tv-series and this one is on another level. So incredibly good and interesting! Great tip if you know swedish, haha! :-) Anyways, here are some pics from the photoshoot this thursday. Dream team! I always have the best time when I work with Nelly, and I’ve shot some campaigns with Kenza and Anniken now and it’s always so fun! Can’t wait to see the result, which is very soon. It was their christmas/new years campaign, so lots of party looks. Thanks team for a great day! Now – a walk and maybe an hour on the beach… I’m here alone so I’m gonna try to enjoy some alone time. :-) HUGS <3

18 reaktioner på “BTS PHOTOSHOOT”

 • Jäklar vad snygga ni var då! Ska bli kul att se resultatet :)

 • You look amazing and the photoshoot looked like lots of fun!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Emma says:

  När kommer Jon tillbaka? Ni hann vara bara typ 2 dagar tillsammas efter förlovningen och så måste du redan fara? När tänker ni åka på din födelsedagspresent, bara du och Jon♡♡

  • janni says:

   Vi ses om några dagar! :-) Vi åker när tiden finns, vet inte riktigt när ännu haha! Kram!

 • Liena Snow says:

  Amazing you are so beautiful ladies!
  Lovely to see Kenza and Anniken.
  Looking forward to the campaign and festive season!
  Have a wonderful day.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Simi says:

  I absolutely LOVE this photoshoot.. looking fab
  http://www.sinnamona.blogspot.com

 • Lucie says:

  BTS pictures always are he funniest! I just love seeing the sort of fun part of it, it’s always so great to see a part of that as well!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

 • Thao says:

  Så fin du, Anniken og Kenza var. :)

 • Kitty says:

  NEJ Janni, du ser alltmer trashy ut och det är inte snyggt. Vad tror du, att alla går på precis ALLT du presenterar? Nä, är inte riktigt så förstår du.Sista gången jag går in här. Trovärdighet = noll. Innehåll = noll. Du underskattar dina läsare och tror dom sväljer vad som helst. Är inte riktigt så. Så länge du är ekonomiskt beroende av vad läsare av din blogg går på och inte, dvs hur många som hänger kvar, så skulle jag vara mer försiktig än du är. Du leverarar INTE. Men du lever jävligt gott på att folk klickar in sin på gin förlovningsvideo för att se vad som hände. BILLIGT, Janni! Att sälja sin egen förlovning på det sättet…Har du haft klass någon gång? (har inte följt dig så länge, så vet inte). I så fall har du förlorat den. Skaffa dig ett riktigt jobb och lev ett riktigt liv!!!!!!!

  • Rebecca says:

   ett riktigt liv? Som du som slänger onödig skit på andra? Låter som ett riktigt roligt liv det….

   • janni says:

    Haha, bara strunta i den personen. Hon har kommenterat nedvärderande saker till mig sedan 2016, så jag tar inte åt mig. Hennes liv är nog väldigt intressant och härligt! ;-) Kram!!

    • Rebecca says:

     Härligt att du orkar vara så positiv och inte tar åt dig:) Själv blir jag bara så irriterad på så onödiga kommentarer att jag vill slita av mig håret haha! Kram!

     • janni says:

      Haha, jag har insett att det inte är någon idé att lägga ner energi på det. :-) I början ville jag också slita av mig håret men nu skrattar jag mest åt det, och tycker synd om dom som har ett så tråkigt liv. ;-) Kram!!

  • Angelique says:

   Jag är säker på att hon mer än gärna slipper att ha dig som läsare haha. Det finns gott om oss som faktiskt är här för att vi inspireras av henne och älskar det hon levererar.

  • janni says:

   Men hej sötnos. Vet du att man kan kolla ip-adress och se alla kommentarer du någonsin skrivit? :-)) Du har inte följt mig så länge säger du, men kommenterat sedan tidigt 2016? Väldigt snälla kommentarer också, bara massa skit och hur dålig/ful/dum jag är. Jag brukar sällan svara på såna här kommentarer, men nu ska jag ge dig ett tips så läs noga: om du går in här och stör dig på mig så otroligt mycket, tycker jag har noll trovärdighet och att jag inte har ett riktigt liv, jobb eller klass så är det väldigt enkelt för dig. Klicka dig inte in här, kolla inte på mina bilder osv osv så slipper du bli så arg. :-) Jag tvingar inte dig att gå in här, så strunta i att gå in på min blogg så kanske du blir en gladare person. Enkelt och bättre för alla. :-) Kram på dig!

 • Carmelatte says:

  You always look so pretty <3

  Carmelatte

Leave a Reply

Your email address will not be published.