FALL/WINTER BOOTS

Henry Kole shoes (here!)

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår bra, startade dagen med en promenad och sol. Blå himmel idag så jag ska gå ner till stranden en stund, jag gjorde aldrig det igår då det kom in lite moln runt lunch. Jag solar så sällan nu för tiden, men någon timme på stranden ger mig alltid energi på något sätt. Nu är det ju typ vår här, men jag har shoppat ett par nya boots. Hur balla är dom? Jag älskar dom! Jag gillar ju färg även när det är grått och kallt, jag tycker det piggar upp så ett par rosa boots kommer vara härligt. :-) Jag tänker styla dom med en helsvart look, eller helvit och ha den här fluffiga jackan jag hittat på H&M. Dom är så sköna också… Är faktiskt lite sugen på höst nu, eller kanske inte kylan men mer kläderna. Typiskt mig – vill ha höst men ångrar mig efter en timme när jag har varit i kylan haha! Hörs senare, nu ska jag byta om och röra mig till beachen. PUSS <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, started my day with a walk and sun. Blue sky today so I’m heading down to the beach for a while, I didn’t go yesterday since the clouds came in around lunch. I don’t tan that much nowadays, but an hour on the beach gives me so much energy in a way. It feels like spring here, but I bought a new pair of boots. How cool are they? I love them! I like to wear colors even when it’s grey and cold, I think it makes everything more fun so a pair of pink boots will be great. :-) I’m planning to style them with an all black look, or all white and this fluffy jacket I found at H&M. They’re super comfy too… I actually want some fall now, maybe not the cold but the clothes. Typical me – I want fall but I change my mind after an hour when I’ve been in the cold haha! Talk later, now I’m gonna change and head to the beach. HUGS <3

14 reaktioner på “FALL/WINTER BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.