SILVER

Le Specs sunnies/ Zara top (borrowed Jon’s)/ One Teaspoon jeans/ Public Desire shoes

Hej hjärtan! Jag kom nyss hem från en springtur. Yes, ni läste rätt. Yes, jag blev lika chockad haha! Jag brukar ju hata att springa, går hellre tre timmars promenad än att springa i 20 minuter typ. Men – idag hände det! Jag blev sugen på att springa, så konstigt haha! Jag sprang i typ 25 minuter och det var så skönt efteråt. Lyssnade på hög musik (brukar bara gå in på Top 50 in the world på Spotify) och stannade inte en gång. Hoppas jag blir sugen på det fler gånger, hade varit skönt att gilla det då man blir slut på ett helt annat sätt. :-) Anyways, eftersom jag är själv här i Monaco är det typ omöjligt att fota nåt. Jag ska träffa Zelda, en tjejkompis här, för lunch imorgon så då ska jag tvinga henne fota lite. ;-) Här är iallafall lite bättre bilder på min outfit ni sett lite av, silver on silver. Tyckte det var så fräscht ihop med ljusa slitna jeans och en skön vit tröja. Jag snodde Jons tröja, brukar göra det ibland. Nu blir det te, tända ljus och någon serie. Puss, ha en fin kväll <3

//Hey loves! I just got back from a run. Yes, you read it right. Yes, I got just as shocked haha! I usually hate running, I prefer walking for three hours than running for 20 minutes. But – today it finally happened! I felt like going out for a run, so weird haha! I ran for like 25 minutes and it was so nice afterwards. Listened to loud music (I usually just listen from Top 50 in the world on Spotify) and I didn’t stop one single time. Hopefully I will feel like doing it several times, it would be so nice to like it since you get tired in a different way. :-) Anyways, since I’m alone here in Monaco it’s impossible to shoot any photos. I will meet up with Zelda, a friend from here, for lunch tomorrow so I’m gonna force her to shoot some. ;-) Here’s a look you’ve seen some of before, silver on silver. I thought it looked so fresh together with light ripped denims and a cozy white shirt. I stole Jon’s shirt, I do that sometimes. Now I’m gonna make some tea, light candles and watch a tv-serie. Hugs, have a great night <3

14 reaktioner på “SILVER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.