INTERIOR INSPO

Some interior inspiration for our new house…

Good morgon babes! Jag startade dagen med en prommis och sen unnade jag mig en take away kaffe från cafét vid oss. Gör sällan det då jag alltid gör kaffe hemma, men ibland blir jag sugen på en bra americano så det fick det bli imorse. Jag drack den och hängde på pinterest i någon timme. Bästa stället för inspiration! Jon och jag har ju ÄNTLIGEN köpt ett hus ihop!! Känns galet att äga ett hus, även om det ibland kändes som Casa Camo var mitt så var det alltid något som gjorde att det inte var “mitt”. Nu har vi köpt hus ihop och det är min första investering. Jag har alltid sparat pengar för framtiden och det här kändes helrätt, området är perfekt och huset är stort. Väldigt stort, haha! För mig känns det som ett hus vi kommer ha föralltid typ, vi måste bara sätta vår egen touch på det. Det är ett spanskt hus och vi har velat fram och tillbaka på hur vi vill ha det. Jag älskar ju lite marockansk stil, så ovan är lite inspiration. Mysigt, mycket grönt och exakt min stil. Ibland velar jag dock på om man ska göra det “modernt”, men det känns tråkigt. Så – en mix av modernt och mysigt tänker jag. Har ni några tips på bra butiker/hemsidor vi kan spana in? All inspiration är välkommen! :-) PUSS <3

//Goood morning babes! I started my day with a walk and then I treated myself with a take away coffee from the café. I rarely do that since I always make coffee at home, but sometimes I just crave a good americano so that was my morning. I drank it and checked out pinterest for an hour. The best place for inspiration! Jon and I FINALLY bought a house together!! Feels crazy to be a house owner, even though Casa Camo felt like mine it was always something that felt like it wasn’t “mine”. Now we bought a house together and it is my first investment. I always saved money for the future and this felt so right, the area is perfect and the house is big. Very big, haha! It feels like a house we will have forever, we just have to set our own touch on it. It’s a spanish house and we’ve been thinking back and forth how we want it. I love the moroccan style, so above is some inspiration. Cozy, lots of greens and exactly my style. Sometimes I’m thinking about making it “modern” though, but it feels a bit boring. So – a mix of modern and cozy is my plan. Do you guys have any tips on stores/websites we can check out? All inspiration is more than welcome! :-) HUGS <3

30 reaktioner på “INTERIOR INSPO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.