NIGHT SURPRISE

When you get a box and then realize it’s a gift from Louis Vuitton… <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag har haft en så mysig dag. Mötte upp Zelda för lunch på stranden, vi fotade lite och sen gick jag hem och packade om. Åker imorgon igen, det var kort men välbehövliga dagar här hemma. <3 Jag gick ut en sväng och när jag kom hem sa receptionisten i vår byggnad att han hade ett paket till mig. Jag får ju ofta paket med saker från olika märken, så jag tog lådan och gick hem och öppnade då den såg så stor ut. När jag såg att det var en stor box från Louis Vuitton började jag öppna snabbare, haha! Jag fick den här MAGISKA väskan från deras samarbete med Jeff Koons. Inuti den ligger en liten väska som man kan ha pass eller liknande i, eller som en liten kuvertväska. Vissa paket är roligare än andra, jag får ofta presenter från märken men jag har aldrig fått något sånt här. Tack LV för den magiska presenten! Den åker med direkt på nästa resa. Nu – film och te. Som vanligt. :-) Puss! <3

//Hey loves! How are you? I’ve had such a nice day. I met up with Zelda for lunch at the beach, we took some photos and then I went home to pack my bags. I’m leaving tomorrow again, it was short but very needed days here at home. <3 I went out for a while and when I got back the receptionist in our building told me he had a package for me. I usually get packages with things from different brands, so I took the box and went home and opened since it looked big. When I saw that it was a big box from Louis Vuitton I started to open it faster, haha! I got this MAGICAL bag from their collaboration with Jeff Koons. Inside it there was another small bag that you can keep your passport in or similar, or as a small handbag. Some packages are more fun that others, I usually get gifts from brands but never something like this. Thanks LW for this amazing gift! I will bring it straight away on my next trip. Now – movie and tea. As usual. :-) Hugs! <3

16 reaktioner på “NIGHT SURPRISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.