BANG BANG

Na-kd jacket (here!), sweater (here!), belt (here!) and jeans (here!)  – collaboration!

Use code “Janni20” to get 20% off Na-kd webiste!

Hej hjärtan! Först och främst – förlåt för noll bloggning idag. Dagen har gått i ett, så jag har inte hunnit sätta mig vid datorn en sekund. Jag hann göra en Haul på min Insta-stories som jag gjorde i samarbete med Na-Kd (så spana in mina stories nu!). Jag visar upp en hel del olika outfits, och det här är en av looksen. :-) Jag älskar jeansen, och den här jackan… Drömmen idag när det har varit kallt! Kan vi prata lite om det här glittriga skärpet också. Jag är kär, haha! <3 Det är en hel del snygga grejer så antingen spanar ni in mina stories om ni vill se hur plaggen ser ut på eller så kollar ni in mina favoriter HÄR! :-) Hoppas ni hittar något ni gillar! Vi har precis ätit tacos hemma hos min syster, imorgon bär det av till LA vilket ska bli superkul! Hörs imorgon innan vi flyger, PUSS!

//Hey loves! First of all – sorry for zero blogging today. My day went on too fast, so I haven’t had time to sit down by my computer for one second. I had time to do a Haul on my Insta-stories that I did together with Na-Kd (so check out my stories now!). I show lots of different outfits, and this is one of them. :-) I love these jeans, and jacket… The dream today when it was cold! Can we talk a bit about this glitter belt too. I’m in love, haha! <3 There’s a lot of nice things so either check out my stories if you want to see how it looks on or check out my favorites HERE! :-) Hope you’ll find something you like! We just had tacos at my sisters place, tomorrow we’re off to LA which will be super fun! Talk tomorrow before we fly, HUGS!

In collaboration with Na-Kd.

11 reaktioner på “BANG BANG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.